Πλατινένιο Ιωβηλαίο: Η βασίλισσα Ελισάβετ γνώρισε τη Λίλιμπετ

Πλατινένιο Ιωβηλαίο: Η βασίλισσα Ελισάβετ γνώρισε τη Λίλιμπετ

Σήμερα Χάρι και Μέγκαν θα παραστούν στην Ακολουθία των Ευχαριστιών στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου - Δεν τους επετράπη να πάρουν θέση στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ στους χθεσινούς εορτασμούς 

basilissaelisavet
Τη δισέγγονή της Λίλιμπετ γνώρισε η βασίλισσα Ελισάβετ. Η Βασίλισσα συνάντηση για πρώτη φορά από κοντά τη συνονόματη κόρη του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στο γεύμα που είχαν χθες το μεσημέρι στο παλάτι του Winsdor μετά τους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο.


lilibet_12


Χάρι και Μέγκαν βρίσκονται από την Τρίτη το απόγευμα στο Λονδίνο για τους τετραήμερους εορτασμούς για την συμπλήρωση των 70 χρόνων της Βασίλισσας στον θρόνο. Οι δυο τους κρατούν χαμηλό προφίλ και δεν φάνηκαν πουθενά οι κάμερες τους Netflix να τους ακολουθούν, όπως έγινε προσφάτως στους αγώνες Invictus στην Ολλανδία.

Σήμερα το ζευγάρι θα παραστεί στην Ακολουθία των Ευχαριστιών στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου. Ο πρίγκιπας Κάρολος θα εκπροσωπήσει επίσημα τη βασίλισσα στη λειτουργία αφού εκείνη αισθάνθηκε αδιαθεσία και δεν θα παρευρεθεί. Από την εκκλησία θα λείπει και ο πρίγκιπας Άντριου αφού χθες έγινε γνωστό που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.


Δεν τους επετράπη να πάρουν θέση στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ

Οι Sussexes, μένουν στο Frogmore Cottage στο Windsor χθες ωστόσο δεν τους επετράπη να πάρουν θέση στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ και παρακολούθησαν τους εορτασμούς μαζί με τα πιο νεαρά μέλη της βασιλικής οικογένειας.



Ωστόσο ο φωτογραφικός φακός τους «τσάκωσε» όταν η Μέγκαν Μαρκλ έσκυψε προς τα παιδιά για να τους πει πως πρέπει να κάνουν ησυχία. Το στιγμιότυπο έγινε viral στα social media.


Κλείσιμο
Η σημερινή τους εμφάνιση θα είναι η πρώτη μετά την παραίτησή τους από τα βασιλικά καθήκοντα.




Ειδήσεις σήμερα

Η κρυφή σημασία του ανάποδου ανανά: Το TikTok αποκαλύπτει το hot sex trend του καλοκαιριού!

Ανοίγουν διάδρομοι για τη μεταφορά σιτηρών - Mια «Ελλάδα» κατέκτησε ο Πούτιν στις 100 μέρες πολέμου

Ισοπεδωμένο το ξυλουργείο στο Μενίδι από την έκρηξη - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης