#UpsideDownPineapple: Το TikTok αποκαλύπτει την... κρυφή σημασία του ανάποδου ανανά

#UpsideDownPineapple: Το TikTok αποκαλύπτει την... κρυφή σημασία του ανάποδου ανανά

Δεν θα ξανακοιτάξετε ποτέ το ζουμερό φρούτο με τον ίδιο τρόπο...

ananass
Ένα ζουμερό και άκρως καλοκαιρινό φρούτο πρωταγωνιστεί τον τελευταίο καιρό στην πλατφόρμα του TikTok, δίνοντας σε εκατομμύρια ανυποψίαστους την ευκαιρία να γνωρίσουν όχι μόνο την καλή, αλλά και την... ανάποδη πλευρά του.

Ο λόγος για τον πολυαγαπημένο ανανά, που φαίνεται ότι έχει αποκτήσει με τα χρόνια ξεχωριστή σημασία για την κοινότητα των swingers. Σύμφωνα με τη New York Post, οι TikTokers αποκαλύπτουν την κρυφή σημασία του γευστικού φρούτου, που αν τοποθετηθεί ανάποδα υποδεικνύει διακριτικά τη διάθεση ενός ζευγαριού να διευρύνει τους ερωτικούς του ορίζοντες με ανταλλαγή παρτενέρ και άλλους σεξουαλικούς πειραματισμούς. Κι όλα αυτά, διατηρώντας μια τελείως αθώα όψη που δεν προκαλεί την παραμικρή υποψία στους «μη μυημένους».

Όπως εξηγεί το δημοσίευμα της αμερικανικής εφημερίδας, ταξιδιώτες με ανεβασμένη ερωτική διάθεση κολλάνε πόστερ με ανάποδους ανανάδες στις πόρτες των καταλυμάτων τους (ή των καμπινών τους, εάν βρίσκονται σε κρουαζιέρα) για να ενημερώσουν διακριτικά άλλα ζευγάρια ότι είναι ανοιχτοί στην ιδέα του swinging. Κάποιοι μάλιστα χρησιμοποιούν μέχρι και... χαλάκια υποδοχής που φέρνουν μαζί τους στη βαλίτσα για να «περάσουν το μήνυμα». Αυτά είναι φυσικά διακοσμημένα με το «αμαρτωλό» φρούτο και τοποθετούνται ανεστραμμένα στις εισόδους, καλωσορίζοντας όσους πιάσουν το νόημα και προσέρχονται για δράση.



Σύμφωνα με τη New York Post, το hashtag #UpsideDownPineapple (ανάποδος ανανάς) είχε συγκεντρώσει πάνω από 138 εκατομμύρια views μέχρι την περασμένη Τετάρτη. Μερικά από τα κλιπ επισημαίνουν μάλιστα ότι ορισμένοι swingers χρησιμοποιούν αληθινούς ανανάδες έξω από τις πόρτες των Airbnb που νοικιάζουν, ως σύμβολα για τις ερωτικές τους προτιμήσεις.

Κλείσιμο
«Η ερωτική διάθεση των ανθρώπων εκτοξεύεται στις διακοπές» δήλωσε στην εφημερίδα ο Τζον Καμάου, CEO της εφαρμογής Cruise Ship Mingle, σημειώνοντας ότι έχει εντυπωσιαστεί από τον αριθμό των ζευγαριών που έχουν υιοθετήσει το τελευταίο διάστημα αυτόν τον τρόπο μυστικής επικοινωνίας. Εκτός από τα πόστερ, τα χαλάκια και τα... αληθινά φρούτα, υπάρχουν και πιο διακριτικοί τρόποι χρήσης του συμβόλου, όπως κονκάρδες ή ακόμα και σκουλαρίκια με μικρούς ανάποδους ανανάδες.



«Πες μου ότι είσαι swinger χωρίς να μου πεις ότι είσαι swinger», γράφει μια TikToker στη λεζάντα ενός viral video που τη δείχνει να γυρίζει το σκουλαρίκι-ανανά της ανάποδα.

Δεν είναι σαφές πότε ακριβώς και πώς το συγκεκριμένο φρούτο εξελίχθηκε σε σύμβολο του swinging. Σύμφωνα με ειδικούς της slang πάντως, η δημοτικότητα της χρήσης του συμβόλου εμφάνισε σημαντική αύξηση τη δεκαετία του '90 στην κοινότητα των «φαν» της ανταλλαγής συντρόφων.

pine_1
pine_2


Παρόλο που υπάρχουν εδώ και πολλά χρόνια διάφοροι «μυστικοί τρόποι» να υποδείξει κανείς ότι είναι swinger (όπως ένα κλωνάρι του φυτού γυνέριο, ή ένα μαύρο δαχτυλίδι στο δεξί χέρι), οι ανάποδοι ανανάδες είναι σίγουρα το πιο trendy σύμβολο αυτή τη στιγμή, χάρη στο TikTok.

pine_3


Με το «καυτό καλοκαίρι» του 2022 να έχει ήδη ξεκινήσει, και πολλούς swinger ταξιδιώτες να θέλουν να αναπληρώσουν όσα έχασαν τα προηγούμενα χρόνια λόγω πανδημίας, η πλατφόρμα των viral videos ξεχειλίζει από ιστορίες και πληροφορίες για σεξουαλικούς πειραματισμούς. Το hashtag #swingtok με τα 1,7 δισεκατομμύρια views (!) είναι ενδεικτικό της γενικότερης ερωτικής διάθεσης και των όσων πρόκειται να ακολουθήσουν τους επόμενους μήνες.




Ειδήσεις σήμερα

Ανοίγουν διάδρομοι για τη μεταφορά σιτηρών - Mια «Ελλάδα» κατέκτησε ο Πούτιν στις 100 μέρες πολέμου

Ισοπεδωμένο το ξυλουργείο στο Μενίδι από την έκρηξη - Δείτε φωτογραφίες

Survivor: Η Στέλλα Ανδρεάδου αποχώρησε και ο Σπύρος Μαρτίκας έκανε… τούμπα – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης