Ο Machine Gun Kelly «συστήνει» στο Instagram τη μητέρα του, που τον εγκατέλειψε όταν ήταν εννέα ετών

Ο Machine Gun Kelly «συστήνει» στο Instagram τη μητέρα του, που τον εγκατέλειψε όταν ήταν εννέα ετών

«Όλα τα χρόνια που με αγνόησες, με άφησες άυπνο στο κρεβάτι», είχε γράψει σε ένα τραγούδι του για εκείνη - Δείτε τη δημοσίευση

25287243
Ο Μασίν Γκαν Κέλι δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του με τη μητέρα του, που τους έδειχνε να κάθονται σταυροπόδι και να γέρνουν ο ένας στον άλλον.

Ο μουσικός έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης «παρουσίαση της... μαμάς μου», με εκείνον να υψώνει τα δύο μεσαία δάχτυλα και τη μητέρα του να σχηματίζει το σήμα της ειρήνης.

Ο τραγουδιστής, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Κόλσον Μπέικερ, γεννήθηκε στο Χιούστον και η μητέρα του έφυγε από το σπίτι, όταν εκείνος ήταν εννέα ετών.

Δείτε τη δημοσίευση

machinegunkelly


Ο Μασίν Γκαν Κέλι αναφέρθηκε στο παιδικό τραύμα που του άφησε η μητέρα του, στο τραγούδι του 2019 «Burning Memories», από το τέταρτο στούντιο άλμπουμ του, «Hotel Diablo».

Το ραπ τραγούδι αναφέρει στους στίχους: «Ναι, αυτό είναι για τη μαμά που ποτέ δεν ήξερα. Πήρα οξύ μόνο και μόνο για να κάψω όλες τις αναμνήσεις μου από σένα. Πώς άφησες το μοναχοπαίδι σου στα εννιά για έναν άλλο μάγκα; Πήρα αυτόν τον πόνο και χτύπησα τον πατέρα μου στο στομάχι μέχρι να "αιμορραγήσει". Όλα τα χρόνια που με αγνόησες, με άφησες άυπνο στο κρεβάτι. Ελπίζω να απέκτησες παιδιά γιατί ο μοναχογιός σου πέθανε»

Ο μεγαλωμένος στο Κλίβελαντ ράπερ ανακοίνωσε τον Ιούλιο του 2020 στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι ο πατέρας του πέθανε στην επέτειο ενός έτους, από την κυκλοφορία του «Hotel Diablo».

Machine Gun Kelly – Burning Memories feat. Lil Skies (Official Audio)
Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα:

Πανελλαδικές 2022: «Πρεμιέρα» με Νεοελληνική γλώσσα και Λογοτεχνία για τους μαθητές των ΓΕΛ

Καιρός: Τριήμερο ζέστης με υψηλές θερμοκρασίες - Χαλάει ο καιρός την ερχόμενη εβδομάδα

«Έξωση» στις τάσεις από τον «άλλο ΣΥΡΙΖΑ» - Καθαρή νίκη η επιδίωξη Τσίπρα στις εθνικές εκλογές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης