MasterChef: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε μια ανάσα από τον μεγάλο τελικό

MasterChef: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε μια ανάσα από τον μεγάλο τελικό

Συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία κι έχασε το όνειρο της κατάκτησης της νίκης στο ριάλιτι μαγειρικής

MasterChef
Μια ανάσα από το όνειρο βρίσκονται πλέον δύο παίκτες στο MasterChef καθώς πλησιάζει η ώρα του μεγάλου τελικού. Στον φετινό διαγωνισμό οι δοκιμασίες των τελικών ξεκίνησαν με τρεις παίκτες.

Στη μάχη για την κατάκτηση του… τροπαίου ρίχτηκαν ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, η Καλλιόπη Μπεζαντέ κι η Ελπίδα Μορφούλη. Η τελική τριάδα πέρασε από πολλές μαγειρικές προκλήσεις κι εμπόδια μέχρι να φτάσει σε αυτό το σημείο.

Χθες βράδυ ξεκίνησε το πρώτο μέρος των τελικών, όπου οι παίκτες χρειάστηκε να περάσουν από δυο πολύ απαιτητικές δοκιμασίες, που εκτός από γνώσεις μαγειρικής απαιτούνταν ψυχραιμία και απόλυτη συγκέντρωση.

Οι βαθμολογίες που κατάφεραν να συγκεντρώσουν, θα τους ακολουθήσουν μέχρι το τέλος τους διαγωνισμού. Στο τέλος της βραδιάς όμως δύο ήταν οι παίκτες, που προχώρησαν στο τελικό στάδιο.


Κλείσιμο
Στην πρώτη αποψινή δοκιμασία, που αποτελούσε και το τελευταίο Τεστ Δημιουργικότητας, οι επίδοξοι μάγειρες έπρεπε να αναδείξουν με το πιάτο τους ένα αγαπημένο τους υλικό.

Τη σκυτάλη πήρε μια ιδιαίτερα απαιτητική δοκιμασία αντιγραφής πιάτου του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin καλεσμένου chef, Arnaud Bignon.

Σε αυτή τη φάση, η βαθμολογία του καλεσμένου chef ήταν και η μοναδική της βραδιάς, που καθόρισε ποιοι παίκτες θα συνεχίσουν παρακάτω στο MasterChef.


Η παίκτρια, που συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία κι έχασε το όνειρο της κατάκτησης της νίκης στο MasterChef, ήταν η Ελπίδα. Παναγιώτης και Καλλιόπη διεκδικούν τη νίκη.


Ειδήσεις σήμερα:

Ελληνοτουρκικά: Η προειδοποίηση Μητσοτάκη στον Ερντογάν και οι σταθμοί διεθνοποίησης της τουρκικής προκλητικότητας

Τσίπρας: Επιστρατεύει πέντε «ντάμες» επιστρατεύει στην πορεία προς τις εθνικές εκλογές


Μέσι: «Ενάμιση μήνα δεν μπορούσα να τρέξω μετά τον κορωνοϊό» - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης