Αλέκος Συσσοβίτης: Η δημόσια συγγνώμη για τις δηλώσεις του σχετικά με το MeToo

Αλέκος Συσσοβίτης: Η δημόσια συγγνώμη για τις δηλώσεις του σχετικά με το MeToo

Ο ηθοποιός θέλησε να ξεκαθαρίσει, τι ακριβώς εννοούσε με το: «Και η γυναίκα πολλές φορές μπορεί να προκαλεί ακόμα και εν αγνοία της ή συνειδητά» - Δείτε το βίντεο με όσα είπε

alekos_syssovitis
Ο Αλέκος Συσσοβίτης επανήλθε μετά τις χθεσινές δηλώσεις του, σχετικά με το κίνημα #MeToo. Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός, όταν ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον», ανέφερε στις δηλώσεις του ότι: «Και η γυναίκα πολλές φορές μπορεί να προκαλεί ακόμα και εν αγνοία της ή συνειδητά επίσης. Αλλά είναι πολύ ευαίσθητο το θέμα και μπορεί να παρεξηγηθούμε».

Έπειτα από αρκετές αντιδράσεις που προκλήθηκαν, ο ίδιος αποφάσισε την επομένη, να παρέμβει στην εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη, για να πει: «Κοιτώντας το κι εγώ σήμερα καταλαβαίνω γιατί δημιουργήθηκε η παρεξήγηση. Να ζητήσω συγγνώμη αν η δήλωσή μου ήταν προσβλητική. Επίσης, ζητώ συγγνώμη αν παρερμηνεύτηκε η δική μου πρόθεση και η δική μου δήλωση. Τρέφω πολύ μεγάλη εκτίμηση στο γυναικείο φύλο, έχω μεγάλη αδυναμία. Κανένας άνδρας, γυναίκα, παιδί δεν πρέπει να χαίρει μιας προσβλητικής, κακοποιητικής και εγκληματικής συμπεριφοράς.

Άρα το θεωρώ δεδομένο ότι το θέμα της βίας, είτε είναι ψυχολογική είτε είναι σωματική, από μένα βγαίνει από την κουβέντα. Όλοι μας προκαλούμε συνειδητά ή ασυνείδητα, και οι άνδρες και οι γυναίκες, αυτή είναι η φύση του ανθρώπου, αλλά δεν ήταν κακή η πρόθεσή μου και η τοποθέτησή μου απέναντι στο γυναικείο φύλο. Αυτό είναι βασικό για μένα» και στη συνέχεια πρόσθεσε ότι:

«Δημιουργήθηκε παρεξήγηση καθαρή χθες και ώρα είναι να λυθεί. Προς Θεού, αν είναι δυνατόν, να τίθεμαι εγώ απέναντι στη βία και δη στη γυναίκα. Έχω μεγαλώσει με τέτοια ευαισθησία στο γυναικείο φύλο που δεν μου περνάει καν από το νου».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckdxzfgjkpqh)


Ειδήσεις σήμερα:

«Θα σας κόβω τα κεφάλια ένα ένα» - Η παραληρηματική ανάρτηση του 37χρονου πριν πάει με καραμπίνα στο Σύνταγμα

Στην τελική ευθεία για τις Πανελλαδικές εξετάσεις, πότε μηδενίζεται το γραπτό ενός υποψηφίου

Αλαλούμ στη Βρετανία με ακυρώσεις πτήσεων και ταξιδιών και πολύωρη αναμονή στα αεροδρόμια!


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης