Τζένιφερ Λόπεζ: Μία κρίση πανικού στάθηκε η αφορμή να αλλάξει ολόκληρο τον τρόπο ζωής της

Τζένιφερ Λόπεζ: Μία κρίση πανικού στάθηκε η αφορμή να αλλάξει ολόκληρο τον τρόπο ζωής της

Η Λατίνα τραγουδίστρια αποκάλυψε πως δεν πρόσεχε ιδιαίτερα τον εαυτό της στο παρελθόν, με αποτέλεσμα να «καταρρεύσει» - Μία κρίση πανικού την οδήγησε να αλλάξει τρόπο ζωής και να «αρχίσει το ταξίδι της προς την ευεξία»

25054039
Για τη σχέση της με τον ύπνο, τους κινδύνους στους οποίους έβαζε την υγεία της, αλλά και τις κρίσεις πανικού μίλησε η Τζένιφερ Λόπεζ.

Η Λατίνα σταρ μοιράστηκε με το κοινό της τις σκέψεις της, μέσω της πλατφόρμας της «On the JLo».

Όπως ανέφερε, στα 20 της είχε θέσει σε μεγάλο κίνδυνο την υγεία της και παραλίγο να πάθει υπερκόπωση, καθώς δούλευε συνεχώς και κοιμόταν ελάχιστα.


«Υπήρχαν ημέρες που κοιμόμουν μόνο 3-5 ώρες κάθε βράδυ. Ήμουν όλη μέρα σε γυρίσματα και τα Σαββατοκύριακα συνέχιζα τις παραγωγές», είπε χαρακτηριστικά.

Η ταλαιπωρία αυτή, στην οποία είχε βάλει τον εαυτό της, την οδήγησε στην κατάρρευση. Όπως ανέφερε, έπαθε μία έντονη κρίση πανικού, η οποία άλλαξε τη ζωή της.

Κλείσιμο

«Δούλευα ασταμάτητα. Όλο αυτό το στρες, σε συνδυασμό με τον κακό ύπνο, με κατέβαλε. Εκεί που ήμουν καλά, άρχισα να σκέφτομαι το πρόγραμμά μου για εκείνη τη μέρα και ξαφνικά, βρέθηκε να μη μπορώ καν να περπατήσω», δήλωσε.

Αυτό που την τρομοκράτησε ήταν ότι ξαφνικά, «πάγωσε» και δεν είχε καμία αίσθηση του τι συμβαίνει στο σώμα της. «Ρώτησα τον γιατρό μου, αν ξεκίνησα να χάνω το μυαλό μου. Όσα ένιωθα στο σώμα μου, με τρομοκρατούσαν, ένιωθα φόβο», εξήγησε.

Αν και άργησε να καταλάβει περί τίνος πρόκειται, τελικά συνειδητοποίησε πως ήταν μια κλασσική κρίση πανικού, που οφειλόταν στην εξάντληση που ένιωθε.


«Τώρα καταλαβαίνω τι είχε συμβεί. Τότε, δεν ήξερα καν τι σημαίνει ο όρος "κρίση πανικού". Έκτοτε, ξεκίνησε το ταξίδι μου προς την ευεξία. Δίνω πλέον, στον εαυτό μου ακριβώς ό,τι χρειάζεται. Κοιμάμαι καλά, αποφεύγω τους καφέδες και αθλούμαι», αναφέρει.




Ειδήσεις σήμερα:

Πάνος Ζήνας: Ο Μr Cinema και η αναβίωση των Καλλιστείων

Μανώλης Μητσιάς: 50 χρόνια τραγούδια - διαμάντια σε μια συναυλία στον Κήπο του Μεγάρου

Δίκη Τζόνι Ντεπ vs Άμπερ Χερντ: Αντίστροφη μέτρηση για την ετυμηγορία της πολύκροτης δίκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης