Ο Χρήστος Νικολόπουλος μιλάει για την περιβόητη κόντρα με τον Στέλιο Καζαντζίδη - «Τελικά αγαπηθήκαμε, αλλά δεν το διαλαλώ»

Ο Χρήστος Νικολόπουλος μιλάει για την περιβόητη κόντρα με τον Στέλιο Καζαντζίδη - «Τελικά αγαπηθήκαμε, αλλά δεν το διαλαλώ»

Αναφέρθηκε στην σχέση του με τον κορυφαίο λαϊκό τραγουδιστή και αποκάλυψε λεπτομέρειες για την πολυσυζητημένη διαμάχη τους 

nikolopouloskazantzidis
Στην περίφημη κόντρα του με τον Στέλιο Καζαντζίδη αναφέρθηκε ο Χρήστος Νικολόπουλος.

Ο σπουδαίος συνθέτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» και έδωσε ένα τέλος στην περιβόητη διαμάχη με τον διάσημο λαϊκό τραγουδιστή.

«Θυμάμαι τον Στέλιο Καζαντζίδη που ερχόταν στο στούντιο, τραγουδούσε και τον έπιαναν τα κλάματα. Υπήρξε μια διαμάχη με τον Στέλιο, η οποία ξεκίνησε διότι κάποια στιγμή ένιωσε πως δεν είμαι φίλος του. Ο Καζαντζίδης άρχισε να λέει λόγια για τους γονείς μου, τα παιδιά μου κι εγώ αντέδρασα. Μετά αγαπηθήκαμε με τον Στέλιο Καζαντζίδη, αλλά δεν το διαλαλώ κιόλας», δήλωσε ο Χρήστος Νικολόπουλος.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfcrglwm0of5-st)


Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και σε κάποια προβλήματα, που αντιμετώπισε με την ψυχική του υγεία. «Μετά το 1987, για 15 χρόνια πέρασα πολύ δύσκολα. Είχα κλειστοφοβία και πάθαινα κρίσεις πανικού. Πήγα σε ψυχίατρο, μου έδωσε κάποια ελαφρά χάπια και με την βοήθεια της οικογένειας μου, το ξεπέρασα», αποκάλυψε για την περιπέτεια που πέρασε.

Τέλος, μίλησε για τα επαγγελματικά του βήματα. Όπως ανέφερε, πρόκειται να είναι συμπεαρουσιαστής στην εκπομπή «Αυλή των Χρωμάτων». «Δεν θεωρώ τον εαυτό μου σοφό για να κρίνω παιδιά σε μουσικό talent show», σημείωσε ο συνθέτης.




Ειδήσεις σήμερα

Ο Μπάιντεν θα προειδοποιήσει τον Ερντογάν να μην προκαλεί «κρίσεις» - Ξεκίνησε η συνάντησή τους

«Self test και στους εμβολιασμένους» ζητά ο Σαρηγιάννης - Προβλέπει 5.000 κρούσματα στα μέσα Νοέμβρη

Δυσφορία για τις καντρίλιες για την εκπροσώπηση του ΚΙΝΑΛ έως τις 5 Δεκεμβρίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης