Νάσος Παπαργυρόπουλος: Ατύχημα με τη μοτοσικλέτα του στη Μήλο

Νάσος Παπαργυρόπουλος: Ατύχημα με τη μοτοσικλέτα του στη Μήλο

Ευχαριστώ τους ντόπιους που με μάζεψαν απ' το δρόμο, μου έδωσαν νερό και με πήγαν στο νοσοκομείο χωρίς να σκεφτούν αν θα τους λερώσω το αμάξι», έγραψε, μεταξύ άλλων, στη δημοσίευσή του

nasospapargiropoulos_atixima
Ατύχημα με τη μοτοσικλέτα του είχε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος στο νησί της Μήλου, όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός μετά το ατύχημα, μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας του νησιού, όπου και του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.

Όπως ενημέρωσε τους ακόλουθούς του, ο ίδιο έσπασε δυο δάχτυλα στο δεξί του χέρι, ενώ στο αριστερό χέρι έχει εγκαύματα δεύτερου βαθμού.

Στην ανάρτησή του, γνωστοποίησε το ατύχημα που είχε το νησί, το οποίο δυστυχώς στάθηκε αφορμή για να επιστρέψει στην Αθήνα. Παρόλα αυτά, στη φωτογραφία που δημοσίευσε με τους γιατρούς και το προσωπικό που του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες, φαίνεται να μην έχει χάσει την καλή του διάθεση.

νασοσ22_2


Στη λεζάντα της φωτογραφίας, έγραψε:

«Και κάπως έτσι άδοξα τελειώνει στη μέση το ταξίδι στο Αιγαίο , με δυο σπασμένα δάχτυλα, εγκαύματα 2ου βαθμού στα χέρια και πόδια και διάφορα άλλα, από πέσιμο μηχανής 🏍, θα μπορούσε όμως να είναι πολύ χειρότερα. Έχω την ψυχική ανάγκη να ευχαριστήσω το προσωπικό του κέντρου υγείας της Μήλου που τόσο πολύ με πρόσεξε από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή, που μου έκλεισαν τις πληγές , που με κράτησαν μια μέρα μέσα , που κινητοποιήθηκαν να μου φέρουν ακόμα και τη μηχανή μου απ το σημείο που έπεσα.

Ευχαριστώ τους ντόπιους που με μάζεψαν απ´ το δρόμο, μου έδωσαν νερό τότε που το χρειαζόμουν περισσότερο και που με πήγαν στο νοσοκομείο χωρίς να σκεφτούν αν θα τους λερώσω το αμάξι η αν θα καθυστερήσουν στη δουλειά τους. Ευχαριστώ τον άνθρωπο που δεν έφυγε από δίπλα μου μέχρι να σιγουρευτεί ότι εγώ (μαζί με όλα μου τα πράγματα) είμαι υγιής και μέσα στη θέση του οχήματος που θα με πάει σπίτι. Αν και ήμουν μόνος ξαφνικά ήρθε μια μεγάλη οικογένεια δίπλα μου. Κάπου κάπου η πίστη στην ανθρωπότητα αποκαθίσταται».



Δείτε τη δημοσίευσή του





Ειδήσεις σήμερα:

Ευρωπαϊκό Συμβούλιο - Μητσοτάκης: Η τουρκική προκλητικότητα έχει επιπτώσεις στη σταθερότητα της Ανατολικής Μεσογείου

Στις 6 Ιουνίου η δίκη για τη σφαγή του επιχειρηματία με κουζινομάχαιρο από 33χρονο stalker στη Ναύπακτο

«Το έκανα για τον πλανήτη» λέει ο άντρας που έριξε τάρτα α λα κρεμ στη «Μόνα Λίζα» στο Λούβρο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης