Survivor - Τάκης Καραγκούνιας: «Ο Ταλάντσεβ δεν είναι ο χαρακτήρας που δείχνει, είναι ένας πολύ καλός ηθοποιός»

Survivor - Τάκης Καραγκούνιας: «Ο Ταλάντσεβ δεν είναι ο χαρακτήρας που δείχνει, είναι ένας πολύ καλός ηθοποιός»

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε για τους συμπαίκτες του στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και την άστοχη φράση που είχε πει για τις ευπαθείς ομάδες

takis
Για την εμπειρία του στο Survivor, αλλά και τους συμπαίκτες του στον Άγιο Δομίνικο μίλησε ο Τάκης Καραγκούνιας.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στην εκπομπή «Love It» κι αρχικά, αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα του, για τον οποίο και πληροφορήθηκε, ενώ ήταν στον Άγιο Δομίνικο.

«Πέθανε ο πατέρας μου κι έμεινε στο παιχνίδι. Μου έλεγαν από το σπίτι ότι δεν θα προλάβαινα να πάω στην κηδεία, θα προλάβαινα όμως, γιατί κι η παραγωγή ήταν δίπλα μου. Μου στάθηκε και την ευχαριστώ πολύ», είπε αρχικά.

«Είχα την δυνατότητα να πάρω αεροπλάνο και να φύγω. Θα με περίμενε ταξί να με πάει στην κηδεία και την επόμενη να γυρίσω», συμπλήρωσε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckafzsut3g6h)

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Γιώργο Ταλάντσεβ. «Ο Ταλάντσεβ δεν είναι αυτός που είναι. Δεν είναι ο χαρακτήρας που δείχνει. Είναι ένας πολύ καλός ηθοποιός».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckahhc9je6sh)
Κλείσιμο

Για την άστοχη ατάκα «δεν είμαι και κουλός», για την οποία και δέχτηκε επίθεση, ο Τάκης Καραγκούνιας ανέφερε: «Πέρασα από τον πάγκο και δεν άκουσα να λένε τίποτα, είδα τα βλέμματά τους και ήταν σαν να μην το πίστευαν ότι έχω κερδίσει. Τους είπα κι εγώ τότε "δεν είμαι κουλός". Το είπα με την έννοια ότι είμαι κι εγώ στο παιχνίδι. Απλά κάποιοι το εκμεταλλεύτηκαν και ρωτούσαν γιατί το είπα. Το αναγνωρίζω σαν λάθος, ήταν ένα τραγικό λάθος. Δεν μπορώ να πω ψέματα, αλλά είμαι άνθρωπος κι εγώ. Με κατηγόρησαν μετά ότι θίγω ευπαθείς ομάδες. Με ξέρουν καλά στην πόλη μου, το Αίγιο ότι βοηθώ ευπαθείς ομάδες, ξέρουν ποιος είναι ο Τάκης».

«Προσπάθησαν όλοι τότε, να με κατηγορήσουν και να με πετάξουν έξω από το παιχνίδι για να μείνει ο Σάκης Αρσενίου. Έκανα ένα τραγικό λάθος, το παραδέχτηκα και ζήτησα και συγγνώμη», πρόσθεσε.


Ειδήσεις σήμερα:

Οι αποκαλύψεις της Κέλιαν Κόνγουεϊ: Ο Tραμπ φοβάται τη Μελάνια - Οι εκλογές χάθηκαν λόγω του Τζάρεντ

Εντυπωσίασε η πρεμιέρα του «Elvis» στις Κάννες - Δείτε φωτογραφίες με τους λαμπερούς καλεσμένους

Αρπαγή 6χρονου στην Κηφισιά: «Η μητέρα μπορεί να τον επισκεφτεί όποτε θέλει», δηλώνει ο Νορβηγός πατέρας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης