Survivor - Τάκης Καραγκούνιας: «Η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι η ύπουλη δύναμη του παιχνιδιού, κοροϊδεύει τον Μαρτίκα»

Survivor - Τάκης Καραγκούνιας: «Η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι η ύπουλη δύναμη του παιχνιδιού, κοροϊδεύει τον Μαρτίκα»

Μετά την αποχώρησή του, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε για την εμπειρία του, όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και τους συμπαίκτες του - Δείτε βίντεο

karagkoynias
Τις πρώτες του δηλώσεις παραχώρησε ο Τάκης Καραγκούνιας, μετά την αποχώρησή του από το Survivor.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, που συζητήθηκε ιδιαίτερα για τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Love It» και μίλησε για την εμπειρία του, αλλά και τους συμπαίκτες του.

«Δεν ήθελα να αποχωρήσω, είμαι πολύ στενοχωρημένος. Ήταν όνειρο ζωής για εμένα το Survivor. Αλλιώς το περίμενα, αλλιώς το είδα και με άλλα συναισθήματα αποχώρησα», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε πως οι συμπαίκτες του είχαν στήσει ολόκληρο σχέδιο, προκειμένου να τον φιώξουν από τον Άγιο Δομίνικο. «Είχαν στήσει ένα τρελό σχέδιο εναντίον μου τις τελευταίες 10 ημέρες. Είχα πάει πολύ κόντρα σε όλους τους και σε όσα έκαναν», δήλωσε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck4io4l3ubnl)

Όσο για τον Άρη Σοϊλέδη, με τον οποίο φαινόταν ξεκάθαρα ότι υπήρχε αντιπάθεια, δήλωσε: «Ο Άρης μου είχε πει off camera ότι θα με βγάζει υποψήφιο, μέχρι να με διώξει. Πήρε το μέρος του Μαρτίκα, που είναι αερολόγος φιλόσοφος. Είμαι γύρω στα 62-63 κιλά, ενώ ήμουν 76 κι αυτοί παραμένουν στα κιλά τους. Αν κάποιος είναι έξυπνος, θα καταλάβει τι εννοώ».

«Η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι η ύπουλη δύναμη του Survivor. Αποφεύγει να παίζει τα παιχνίδια του Survivor, έπρεπε να έχει αποχωρήσει εδώ και καιρό. Οι Τούρκοι παίκτες τη χλεύαζαν και αναρωτιόντουαν, γιατί είναι ακόμα μέσα», συμπλήρωσε.

Κλείσιμο
Αναφέρθηκε επίσης, στις παρασκηνιακές επιθέσεις που δέχτηκε από τους συμπαίκτες του. «Έχω χάσει 15 κιλά κι ήμουν εκεί και πάλευα ενάντια στους κλεφτοκοτάδες. Off camera είχα πολλές επιθέσεις από τον Σπύρο Μαρτίκα που με χλεύαζε για την οικονομική μου κατάσταση κι επαινούσε τη δικιά του. Ο Άρης ήθελε να με βγάλει από εκεί μέσα, γιατί κατάλαβα τι είχε κάνει», τόνισε ο Καραγκούνιας .

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck4ig12vhlzt)

Οσο για το ειδύλλιο Βρισηίδας - Μαρτίκα εξήγησε πως δεν πιστεύει ότι είναι αληθινό. «Το λέω ευθαρσώς ότι η Βρισηίδα τον κοροϊδεύει. Ο Σπύρος είναι ένας χαρακτήρας ψεύτικος. Το κάνουν για την τηλεθέαση, δεν έχουν να αποδείξουν τίποτα άλλο. Μου είπε πριν 10 μέρες ότι είναι ακόμα ερωτευμένη με τον πρώην της και τώρα, ξαφνικά ενδιαφέρεται για τον Μαρτίκα, που δεν ήθελε καν να τον βλέπει. Τον κοροΐδευαν με την Ευρυδίκη, τον έλεγαν γυμνοσάλιαγκα και τώρα; Εγώ έχω στόμα και τα λέω», δήλωσε.



Ειδήσεις σήμερα:

Έτσι σκότωναν οι Ρώσοι στρατιώτες στην Μπούτσα - Συγκλονιστικά βίντεο από τους New York Times

Σε ετοιμότητα ο ΕΟΔΥ για την ευλογιά των πιθήκων - Πόσο επικίνδυνη είναι και ποια τα συμπτώματα

Ομόφωνα ένοχοι οι δύο δολοφόνοι της Τοπαλούδη - Σε κλάματα ξέσπασε ο πατέρας της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης