Δημοσιογραφικές καραμπόλες, μεταγραφές και καταστροφές

Δημοσιογραφικές καραμπόλες, μεταγραφές και καταστροφές

«Βράζει» το τηλεοπτικό καζάνι, με τα πρόσωπα να πηγαινοέρχονται και τις εκπομπές να αλλάζουν κάθε εβδομάδα

anastasopoulou
Τελικά μπορεί η ψυχαγωγία να μονοπωλεί κάθε χρόνο το ενδιαφέρον στο πεδίο των μεταγραφών, φέτος όμως που τα πράγματα είναι πιο ήρεμα για τους τηλεοπτικούς «διασκεδαστές», πήρε φωτιά η ενημέρωση.

Ο γενικός τίτλος θα μπορούσε να είναι «Αχ, Μαρία», αφού η καλή συνάδελφος Μαρία Αναστασοπούλου απολαμβάνει τους καρπούς της επιτυχημένης διαδρομής της και δέχεται προτάσεις που την οδηγούν, όπως όλα δείχνουν, εκτός ΣΚΑΪ. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του «Σήμερα» δεν βρήκε κοινό σημείο στις συζητήσεις με τον σταθμό του Φαλήρου, ο οποίος με μακρά παράδοση στην ενημέρωση δεν μπαίνει σε διαδικασία πολλών διαπραγματεύσεων όταν πει «όχι», και οδεύει προς το Μαρούσι και τον ΑΝΤ1, κάνοντας την έκπληξη στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη.

Ο ΣΚΑΪ έχει ήδη σχεδιάσει την πρωινή σκαλέτα και προχωρά στις τελικές κινήσεις με εκπλήξεις που ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές τόσο στις καθημερινές όσο και το Σαββατοκύριακο, όπου ο μόνος σταθερός και αμετακίνητος είναι ο Γιώργος Αυτιάς.

Αποχωρήσεις από το Open με τον Ακη Παυλόπουλο να κατηφορίζει προς το Φάληρο και την Φαίη Μαυραγάνη να πηγαίνει Μαρούσι, την ίδια ώρα που η Χρύσα Φώσκολου ακολουθεί την αντίθετη διαδρομή. Και ακόμη είναι Μάιος…

Ραντεβού γίνονται και στην ψυχαγωγία. Κοινό ραντεβού Λιάγκα και Σκορδά με τον ΑΝΤ1 με το «Πρωινό» να μην συνεχίζει με την δομή που έχει τώρα, καθώς η Φαίη Σκορδά θα προηγείται, πιστή στο ραντεβού των 10 με τους τηλεθεατές και θα ακολουθεί ο Γιώργος Λιάγκας με πιο ενημερωτικό περιεχόμενο και σταθερά δίπλα του τον Τάσο Τεργιάκη και την Φωτεινή Πετρογιάννη.

Liagas_Skorda


Αλλαγές στους συνεργάτες των εκπομπών στο Open, αλλαγές και στον ΣΚΑΪ σημαντικές. Σταθερά στον Alpha, πλην μιας εκπομπής, και το Mega. Στο κανάλι της Συγγρού οι αλλαγές αφορούν κυρίως τις εκπομπές του Σαββατοκύριακου και ειδικά στην μεσημεριανή ζώνη.

Συνεχίζει η Βίκυ Καγιά σε ρόλο σχολιάστριας πρώην συνεργατών. Ειλικρινά, πλέον καταντά κουραστικό όλο αυτό που συμβαίνει.

Δημήτρης Ουγγαρέζος. Εγώ ξέρω πως ο αγαπημένος μου Μάπας, δεν ψωνίστηκε ποτέ και ούτε και τώρα θα το κάνει. Ο Μήτσος είναι ψυχάρα, δύναμη και πάντα δίνει κάτι στις εκπομπές που είναι μοναδικό. Τα υπόλοιπα, τα ακούμε βερεσέ.

Dimitris_Ouggarezos


Κούρασε πάντως και το να απαντάμε ο ένας στον άλλο στην τηλεόραση. Κάπου φρένο. Τον κόσμο δεν τον ενδιαφέρει. Πάρτε τηλέφωνο και πείτε τα…

Μήνυμα: αυτό που μένει είναι η αξιοπρέπεια, η ανωτερότητα και η ηθική. Απέναντι σε πολλά, ακόμη και σε συναδέλφους. Βασική αρχή. Τα βεγγαλικά και οι επιθέσεις επιστρέφουν σε αυτόν που τα εκτοξεύει. Ασε που δεν ασχολείται και κανείς…

Το κουίζ για κλείσιμο. Ποια είναι η παρουσιάστρια που αναλαμβάνει μεσημεριανή ζώνη Σαββατοκύριακου, με συμπαρουσιαστή έκπληξη;


Ειδήσεις σήμερα:

Ευλογιά των πιθήκων: Τα ύποπτα συμπτώματα του ιού σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ

Πόλεμος στην Ουκρανία: «Η γυναίκα του φταίει», λέει η Ουκρανή που έφυγε με τον Βρετανό οικογενειάρχη που την φιλοξένησε

Δημοσκόπηση GPO: Αυξήθηκε η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ, πρώτος ο Μητσοτάκης στην καταλληλότητα


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης