Ιωάννα Μαλέσκου: Η απάντησή της στον Δημήτρη Ουγγαρέζο σχετικά με το «μάτι του κυκλώνα» - «Έλα, τα φιλάκια μου»

Ιωάννα Μαλέσκου: Η απάντησή της στον Δημήτρη Ουγγαρέζο σχετικά με το «μάτι του κυκλώνα» - «Έλα, τα φιλάκια μου»

Στο σχόλιο του δημοσιογράφου που ανέφερε ότι η παρουσιάστρια δεν έκανε σωστή χρήση της έκφρασης, θέλησε να απαντήσει στον αέρα της εκπομπής - Δείτε βίντεο

maleskouio
Την απάντησή της έδωσε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο μέσω της εκπομπής που παρουσιάζει, η Ιωάννα Μαλέσκου.

Την περασμένη Παρασκευή, η παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και δήλωσε μεταξύ άλλων πως: «Αισθάνθηκα πως ήμουν στο μάτι του κυκλώνα για ένα μεγάλο διάστημα, χωρίς να το θέλω ή να το προκαλέσω. Αυτό με έκανε να μαζευτώ λίγο, να αποστασιοποιηθώ και να δω τι πραγματικά θέλω. Το βρήκα τελικά, θέλω την ηρεμία μου».

Πάνω σε αυτές τις δηλώσεις «πάτησε» ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και θέλησε να κάνει το δικό του σχόλιο, μέσα από τη στήλη που διατηρεί στο διαδίκτυο και πιο συγκεκριμένα στο Youfly.com.

«Η Ιωάννα Μαλέσκου δήλωσε πως ήταν στο "μάτι του κυκλώνα" για μια περίοδο. Επειδή είναι λάτρης της σωστής χρήσης των λέξεων και τον εννοιών, στο "Μάτι του Κυκλώνα" επικρατεί ηρεμία, αλλά να της το πείτε με τρόπο, σας παρακαλώ πολύ», έγραψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αφήνοντας έτσι, να εννοηθεί πως αυτό που είπε η παρουσιάστρια «δεν στέκει», αφού χρησιμοποίησε τη λάθος έκφραση.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck70nbz6mdox)

Φυσικά, η Ιωάννα Μαλέσκου δεν άφησε το σχόλιό του αναπάντητο.

«Αυτό το Μάτι του Κυκλώνα… Θα μας ακούει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που έχει δώσει και μια ιδιαίτερη εξήγηση σε αυτό, το οποίο σημαίνει. Αλλά με μεγάλη μου χαρά ή θα του κάνω ένα tweet ή θα του στείλω ένα μήνυμα για το τι ακριβώς σημαίνει, για εμάς που μετεωρολογικά δεν έχουμε γνώσεις, ούτε όμως οφείλουμε να έχουμε γνώσεις. Κι αν όντως μπει στο Μάτι του Κυκλώνα εκεί που επικρατεί ηρεμία, να δούμε πως θα αισθάνεται στ' αλήθεια. Ήρεμος και χαλαρός; Έλα Δημήτρη, τα φιλάκια μου», είπε χαρακτηριστικά.



Ειδήσεις σήμερα

Επιπλέον παροχές για όσους επιλέξουν «προσωπικό γιατρό»

Θρίλερ με την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για την Ουκρανία – Όρος η εδαφική ακεραιότητα λέει ο Ζελένσκι

Βροχές στα κεντρικά, ανατολικά και βόρεια σήμερα - Έρχεται «μίνι» καύσωνας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης