X-Factor: Ολα όσα έγιναν στο Live Show - Δείτε βίντεο

X-Factor: Ολα όσα έγιναν στο Live Show - Δείτε βίντεο

Η πρεμιέρα του live

ψινακης
Πρεμιέρα έκανε την Κυριακή (22/5) το Live του X-Factor με τον Ανδρέα Γεωργίου σε ρόλο παρουσιαστή, ενώ εκτός από τους τέσσερις κριτές του show Μαρίζα Ρίζου, Μιχάλη Κουινέλη, Χρήστο Μάστορα και Στέλιο Ρόκκο, υπήρχε και ένας πέμπτος guest κριτής ο οποίος έδωσε το δικό του σόου.

Ο λόγος για τον Ηλία Ψινάκη που επιχείρησε να... κλέψει τις εντυπώσεις. Στα πρώτα του λόγια μπαίνοντας μαζί με τον Χρήστο Μάστορα και ένα μπαστούνι είπε: "Γεια σας παιδιά. Είχα ένα ατύχημα με τη μέση λόγω ηλικίας. Το περίμενες ποτέ ότι από το Dream Show που βγήκες πρώτος θα με παρουσίαζες;".

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck6i245o52tt)


Στη συνέχεια ο Ψινάκης τα... έβαλε και με τη Μαρίζα Ρίζου, η οποία με σοβαρό ύφος του επισήμανε αρκετές φορές πως ότι και να κάνει δε θα καταφέρει να σπείρει τη διχόνοια ανάμεσα στα μέλη της κριτικής επιτροπής καθώς αγαπιούνται πάρα πολύ.

Μάλιστα, κάποια στιγμή μετά από μια ερώτηση που δέχτηκε από τον Ηλία Ψινάκη, του απάντησε, “Δε θα κάνετε μαζί μου νούμερα τώρα με κιτρινίλα. Θα είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι».

Κλείσιμο
Φυσικά ο Ηλίας Ψινάκης δε θα το άφηνε αυτό να πέσει κάτω, γι’ αυτό και της απάντησε λέγοντας: “Νούμερα θα κάνω όποτε θέλω εγώ. Και μην είστε ξινέγκλο. Σας παρακαλώ. Σας παρακαλώ”.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck6k2wvrjsch)


Ο Ηλίας Ψινάκης δεν άφησε ασχολίαστη ούτε την ενδυματολογική επιλογή του Ηλία Μπογδάνου που μαζί με την Κατερίνα Λιόλιου περίμεναν τους διαγωνιζόμενους να βγουν στη σκηνή.

«Χάλια, χάλια, πήγαινε βγάλτο, βάλε μακρύ και ξαναέλα» είπε ο γνωστός μάνατζερ για το σορτσάκι του Ηλία Μπόγδανου, ο οποίος δεν άφησε το σχόλιο αναπάντητο.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck6in19xaje1)


Ο ρόλος του Ηλία Ψινάκης σε αυτό το live ήταν δώσει ασυλία σε δύο παίκτες, σε έναν από κάθε ομάδα δίνοντας τους την ευκαιρία να προχωρήσουν απευθείας. Θυμίζουμε πως στο 1ο Live στη μάχη ρίχτηκαν οι ομάδες του Χρήστου Μάστορα και της Μαρίζας Ρίζου.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck6k7xy0mk3t)


Η πρώτη ασυλία που έδωσε ήταν στον Άγγελο Αρχανιωτάκη με αποτέλεσμα από την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου να αποχωρήσουν οι «Case Zero».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck6lt9jpprn5)


Η επόμενη ασυλία του Ψινάκη ήταν στον Borek από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα με την Αριστέα Αλεξανδράκη να αποχωρεί.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck6mdumakbg9)




Ειδήσεις σήμερα

Ευλογιά των πιθήκων - Υπουργείο Υγείας: Ανεμοβλογιά το ύποπτο κρούσμα - Επιβεβαιώθηκε και από το δεύτερο δείγμα

Με τη Μόνικα Μπελούτσι στο Μονακό

Survivor: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, η δημοπρασία και τα στρινγκ – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης