Τράβις Σκοτ: Μηνύθηκε από γυναίκα που απέβαλε, στο φεστιβάλ Astroworld

Τράβις Σκοτ: Μηνύθηκε από γυναίκα που απέβαλε, στο φεστιβάλ Astroworld

Η Σανάζια Γουίλιαμσον και ο σύζυγός της, κατηγορούν τον τραγουδιστή και τη διοργάνωση για τον θάνατο του αγέννητου παιδιού τους

scottt
Ο Τράβις Σκοτ ήταν ο καλλιτέχνης που τραγουδούσε στο φεστιβάλ Astroworld, τη στιγμή που μεγάλος αριθμός ανθρώπων ποδοπατούνταν στο κοινό μεταμορφώνοντας το μουσικό γεγονός σε μία μεγάλη τραγωδία.

Μια γυναίκα από το κοινό που υπέστη αποβολή στο φεστιβάλ, κατέθεσε μήνυση για τον θάνατο του μωρού της, κατά του Τράβις Σκοτ.

Η Σανάζια Γουίλιαμσον από το Οχάιο, ισχυρίστηκε με δικαστικά έγγραφα και σύμφωνα με την Page Six, ότι «πατήθηκε και συνεθλίβη» κατά τη διάρκεια της συναυλίας, με αποτέλεσμα να υποστεί «σοβαρούς τραυματισμούς».

Η ίδια είπε, ότι παρουσίασε «δυσκολία στην αναπνοή, πόνο στο στήθος, πόνο στο αριστερό πόδι και τραυματισμούς σε άλλα μέρη του σώματός της».

Τόσο η Γουίλιαμσον, όσο και ο σύζυγός της, υπέβαλαν από κοινού μία καταγγελία, τον Δεκέμβριο του 2021, η οποία ήρθε τώρα στο φως της δημοσιότητας και στην οποία ισχυρίστηκαν ότι τα «φρικτά τραύματα» που υπέστη η Γουίλιαμσον, είχαν ως αποτέλεσμα «το θάνατο του αγέννητου παιδιού της».


Σύμφωνα με το νομοθετικό πλαίσιο του Τέξας - όπου και κατατέθηκε η μήνυση- μία γυναίκα που κυοφορεί, σε κάθε στάδιο της κύησης από τη γονιμοποίηση μέχρι τη γέννηση και υφίσταται κάτι σαν αυτό, έχει το δικαίωμα να προχωρήσει σε μήνυση για «παράνομο θάνατο», όπως ανέφερε η Page Six.

Η μήνυση ανέφερε ακόμη ότι: «Η αποτυχία των κατηγορουμένων να σχεδιάσουν, να διαχειριστούν, να οργανώσουν, να στελεχώσουν και να επιβλέψουν την εκδήλωση, ήταν μια άμεση και κύρια αιτία των τραυματισμών της Σανάζια και του θανάτου του αγέννητου παιδιού της», ενώ το άτυχο ανδρόγυνο, δεν παρέλειψε να τονίσει και τις επιπτώσεις που έφερε ο θάνατος του εμβρύου, στην ψυχολογία της γυναίκας.

Υπενθυμίζεται, ότι έναν μήνα μετά την τραγωδία, ο ράπερ, Τράβις Σκοτ, τοποθετήθηκε δημόσια, αποκαλύπτοντας ότι: «Δεν πρόλαβα καν να συνειδητοποιήσω τι έγινε. Λίγα λεπτά μετά το συμβάν, βρέθηκα αμέσως αντιμέτωπος με την πίεση του Τύπου. Δεν πρόλαβα να κατέβω από τη σκηνή και να μάθω τι έγινε στην πραγματικότη τα και αμέσως δέχτηκα κριτική. Ξέρεις, ακόμα και μετά το show ακούς πράγματα, αλλά δεν ξέρεις τι ισχύει, δεν γνωρίζεις λεπτομέρειες».

A Conversation with Travis Scott and Charlamagne Tha God


Στη συνέχεια, εξήγησε πως:

«Είμαι αυτός ο καλλιτέχνης, που αμέσως όταν ακούσει κάτι, θα σταματήσει ίσως το κομμάτι για να σιγουρευτεί ότι όλα είναι οκ και το κοινό να πάρει την προσοχή που του αξίζει. Σταμάτησα πολλές φορές για να δω πως όλοι ήταν καλά και πράγματι το κοινό ανταποκρίθηκε. Δεν κατάλαβα στιγμή πως κάτι πήγαινε λάθος. Άκουγα όλη αυτή τη μουσική, την είχα στα αυτιά μου, δεν άκουσα.

Μπορείς να βοηθήσεις μόνο όταν βλέπεις κάτι, όταν ακούς κάτι. Αν αντιληφθείς πως κάτι συμβαίνει, εννοείται θα σταματήσεις. Αν σου το πουν, θα το κάνεις», αφήνοντας έτσι υπονοούμενο πως κανείς από την διοργάνωση δεν τον ενημέρωσε για το τι συνέβαινε από κάτω όσο εκείνος τραγουδούσε στη σκηνή.


Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ο πρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και εμίρης του Άμπου Ντάμπι

Ο θάνατος της Τζωρτζίνας οφείλεται σε δηλητηρίαση από κεταμίνη, αναφέρει το πόρισμα των ιατροδικαστών

Στη Γερμανία ενέκριναν νομοσχέδιο που επιτρέπει την επίταξη ή απαλλοτρίωση ενεργειακών υποδομών και εταιρειών



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης