Εβελίνα Παπούλια: Η επιτυχία των «Δύο Ξένων», η Ελένη Μενεγάκη και η φάρσα στην κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου

Εβελίνα Παπούλια: Η επιτυχία των «Δύο Ξένων», η Ελένη Μενεγάκη και η φάρσα στην κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου

Η ηθοποιός μίλησε για την καριέρα της και τον ρόλο της «Μαρίνας Κουντουράτου» που ήταν εμπνευσμένος από την γνωστή παρουσιάστρια - Δείτε το βίντεο με την «αποτυχημένη» φάρσα στην κόρη της

papoulia
Σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, μία φάρσα στην κόρη της, αλλά και σε μοναδικές αποκαλύψεις προχώρησε η Εβελίνα Παπούλια.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Night Out κι αρχικά, αναφέρθηκε στον ρόλο, που την έκανε διάσημη, αυτόν της «Μαρίνας Κουντουράτου» στους «Δύο Ξένους».

«Ξεκίνησε με μία ακρόαση. Την πέρασα και μου είπαν "σε θέλουμε". Είχα κλείσει με μία άλλη σειρά του Mega κι επειδή ήμουν καινούρια, τους είπα να τα βρουν μεταξύ τους. Δεν υπήρξε κάποιο θέμα», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, ο Αλέξανδρος Ρήγας είχε στο μυαλό του την Ελένη Μενεγάκη, όταν έγραφε τον συγκεκριμένο ρόλο.

«Ο Αλέξανδρος Ρήγας σίγουρα είχε στο μυαλό του την Ελένη. Αν το δεις ψυχρά τώρα, θα δεις ότι δεν έχω πατήσει πάνω στην Ελένη, όμως έπρεπε να τη θυμίζω, όπως κι έπρεπε να θυμίζω και ό,τι show υπήρχε τότε. Ήταν ένα μιξ. Η θεματολογία τότε, ήταν πιο αθώα», ανέφερε η Εβελίνα Παπούλια.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjwv0kwgw381)

Αν και ο ρόλος της τότε, γνώρισε τεράστια επιτυχία, η ηθοποιός αποκαλύπτει ότι δεν τη χάρηκε ποτέ. «Ήταν πολύ δύσκολη η αναγνωρισιμότητα, δεν ήταν κάτι που με ευχαριστούσε. Δεν το χάρηκα και ήταν κρίμα, που δεν μπόρεσα να χαρώ την επιτυχία που μου χαρίστηκε. Πρώτα απ' όλα, δούλευα πολύ κι είχα και γυρίσματα, δεν το έβλεπα καν το σίριαλ. Με σταματούσαν στον δρόμο και μου έδιναν συγχαρητήρια και δεν καταλάβαινα τι συμβαίνει, δεν μπορούσα να αναγνωρίσω τη δουλειά μου τότε», δήλωσε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjwv3rq17gdt)

Μετά τη συνέντευξη, σειρά είχε το παιχνίδι «Θάρρος ή Αλήθεια». Στο πλαίσιο του παιχνιδιού, η ηθοποιός κλήθηκε να τηλεφωνήσει στην κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου και να της κάνει μια φάρσα. Ωστόσο, δεν είχε καμία επιτυχία.

Κλείσιμο
Το σενάριο ήθελε την Εβελίνα Παπούλια να πρέπει να πείσει την κόρη της να κόψει τα μαλλιά της κοντά για τις ανάγκες της σειράς «Η Γη της Ελιάς». Η κόρη της, ωστόσο, την ξάφνιασε, καθώς δέχτηκε αμέσως.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjwv4i5ewv7l)

Μόλις το τηλέφωνο έκλεισε, η Εβελίνα Παπούλια δεν μπόρεσε να κρύψει την έκπληξή της για την αντίδραση της κόρης της.

Στη συνέχεια, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και η ηθοποιός κάλεσαν ξανά την Αφροδίτη Λιάντου, με εκείνη να αποκαλύπτει πως είχε συνεννοηθεί για αυτό το τηλεφώνημα με τον Αντρέα Γεωργίου κι έτσι «την έφερε» στη μητέρα της.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjwuxoczb9t5)


Ειδήσεις σήμερα:

Eurovision: Ο αποκλεισμός της Κύπρου, ένα φιλί και μία Ισπανία που έβαλε «φωτιά»


Ο Τζόνσον διώχνει 91.000 δημόσιους υπαλλήλους


Αντώνης Συκάρης: Απεγκλωβίστηκε μετά από ένα μήνα η σορός του ορειβάτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης