«Αν δεν είχα κάνει πρόβες με τη μαμά μου, δεν ξέρω αν θα έπαιρνα το ρόλο στη "Γη της Ελιάς"» λέει η Αφροδίτη Λιάντου

«Αν δεν είχα κάνει πρόβες με τη μαμά μου, δεν ξέρω αν θα έπαιρνα το ρόλο στη "Γη της Ελιάς"» λέει η Αφροδίτη Λιάντου

Για τον ρόλο της στην καθημερινή σειρά του Αντρέα Γεωργίου και τη στήριξη που της έχει προσφέρει η μητέρα της, Εβελίνα Παπούλια, μιλά η ηθοποιός

LIANTOYU
Καλεσμένη στο «Τι λες τώρα!» του Σαββάτου 18 Δεκεμβρίου βρέθηκε η Αφροδίτη Λιάντου, η οποία τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς».

Η αγαπημένη «Μυρτάλη» του τηλεοπτικού κοινού δεν δίστασε να αναφερθεί στα ενδιαφέροντά της. Μεγάλη της αγάπη είναι η μουσική, στον ελεύθερο χρόνο της γράφει τραγούδια. Ένα ακόμη χόμπι της; Ράβει ρούχα!

«Δεν μπορούσα να σπουδάσω αυτό που ήθελα εδώ. Δεν υπήρχε καν πανεπιστήμιο για να το κάνω. Ήξερα από μικρή ότι θα φύγω για την Αγγλία. Η μαμά μου το είχε δεδομένο» τόνισε για τις σπουδές της πάνω στη μουσική στο εξωτερικό.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΜΕGA:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgii4xzein55-st)


Κλείσιμο
Ερωτηθείσα πώς βρέθηκε στη «Γη της Ελιάς», η Αφροδίτη Λιάντου αποκάλυψε: «Με πήρε τηλέφωνο ο Αντρέας Γεωργίου κάποια στιγμή πριν ένα χρόνο, στις έντεκα το βράδυ και μου είπε: "Θα κάνουμε μία νέα σειρά και θέλω να παίξεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Μετά κάναμε audition μέσω skype, γιατί ήταν στην Κύπρο. Μετά βρεθήκαμε κι από κοντά. Δεν ήξερα αν είχα πάρει το ρόλο. Δεν μου είχε πει τίποτα».

Αμέσως μετά, η νέα και όμορφη ηθοποιός υποστήριξε ότι η μαμά της, η ταλαντούχα ηθοποιός Εβελίνα Παπούλια, την βοηθά πολύ όσον αφορά την υποκριτική. «Κάναμε μαζί πρόβες. Αν δεν είχα κάνει πρόβες με τη μητέρα μου, δεν ξέρω αν θα είχα πάρει το ρόλο».

Για τις δυσκολίες των γυρισμάτων και το βάρος του πρωταγωνιστικού ρόλου εξομολογήθηκε πως δεν νιώθει σαν πρωταγωνίστρια, αλλά σαν μέρος ενός συνολικού έργου, το οποίο περιλαμβάνει τη συμμετοχή πολλών ανθρώπων. «Με άγχωναν συγκεκριμένες σκηνές και το έβλεπα βήμα – βήμα» εκμυστηρεύτηκε η Αφροδίτη Λιάντου.



Ειδήσεις σήμερα:

Μόνο με αρνητικό PCR ή rapid test η είσοδος στην Ελλάδα - Σε ισχύ από σήμερα τα νέα μέτρα στα ταξίδια

Ανοικτά σήμερα όλα τα εμπορικά καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ

Ισραήλ: Αντιεμβολιαστές διαδηλώνουν έξω από το σπίτι του πρωθυπουργού (βίντεο)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης