Πάρις Χίλτον: «Με ανάγκαζαν να κάνω γυναικολογικές εξετάσεις μες στη νύχτα, με θυμάμαι να κλαίω και να κρυώνω»

Πάρις Χίλτον: «Με ανάγκαζαν να κάνω γυναικολογικές εξετάσεις μες στη νύχτα, με θυμάμαι να κλαίω και να κρυώνω»

H σταρ μίλησε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη σεξουαλική κακοποίηση που βίωσε ως ανήλικη στο κέντρο εγκλεισμού, που την είχαν στείλει οι γονείς της

Σχεδιο_χωρις_τιτλο__1_
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Πάρις Χίλτον μιλάει ανοιχτά για τη σεξουαλική κακοποίηση που είχε υποστεί στο παρελθόν, όμως τώρα δίνει στη δημοσιότητα όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

Η σταρ είχε αναφερθεί ξανά στο «κέντρο», όπου την είχαν στείλει οι γονείς της για το καλό της και τελικά, αποδείχτηκε κολαστήριο για εκείνη. Ωστόσο, τώρα μίλησε στο USA Today και αναφέρθηκε λεπτομερώς σε όλα όσα βίωσε την περίοδο που ήταν έφηβη.

Πρόκειται για το κέντρο εγκλεισμού «Provo Canyon School». Όπως είπε χαρακτηριστικά, την πρώτη ημέρα που βρέθηκε εκεί, την ανάγκασαν να γδυθεί, να κάνει ένα βαθύ κάθισμα και να βήξει, ακριβώς σαν να... είχε μπει φυλακή.

«Σαν 16χρονο κορίτσι τότε, δεν μπορούσα να καταλάβω, γιατί έπρεπε να μου κάνουν κολπικό έλεγχο τόσο συχνά και μάλιστα, μες στη μέση της νύχτας», αναφέρει η Πάρις Χίλτον, προσθέτοντας πως την ξυπνούσαν με έναν φακό στο πρόσωπό της και τη διέταζαν να «κάνει ησυχία», μέχρι να φτάσει στο δωμάτιο της εξέτασης.

«Ήμουν καθημερινά σχεδόν χωρίς ύπνο. Δεν καταλάβαινα τι γινόταν. Με ανάγκαζαν να ξαπλώνω σε ένα τραπέζι, να ανοίγω τα πόδια μου και να κάνω γυναικολογικές εξετάσεις. Θυμάμαι ότι έκλαιγα και εκείνοι με πίεζαν. Μου έλεγαν να σκάσω και να κάνω ησυχία. Όταν πάλευα να ξεφύγω, με απειλούσαν ότι θα μπω στην απομόνωση», περιγράφει η σταρ.

Κλείσιμο
Όπως ανέφερε στη συνέχεια, η απομόνωση ήταν ό,τι χειρότερο μπορούσε να της συμβεί εκεί μέσα. «Έπρεπε να είμαι γυμνή σε ένα δωμάτιο. Έτρεμα από το κρύο, μέχρι που δεν μπορούσα να σταθώ όρθια. Θυμάμαι ότι κουλουριαζόμουν στο πάτωμα και κουνιόμουν για να ζεσταθώ», εξηγεί.

Πολλές φορές μάλιστα, παιδιά από το κέντρο εγκλεισμού εξαφανίζονταν, χωρίς καμία εξήγηση. Συνήθως ήταν κορίτσια, όπως δήλωσε η Πάρις Χίλτον. Όσο κι αν ρωτούσαν όμως, ποτέ δεν έπαιρναν απάντηση, αντιθέτως οι υπεύθυνοι τους έλεγαν ότι παραλογίζονται και πως όλα βρίσκονται στο μυαλό τους.

«Τώρα μόνο μπορώ να καταλάβω τι πραγματικά ήταν όλα αυτά. Κι εκείνες οι εξετάσεις... Ήταν σεξουαλική κακοποίηση παιδιών», τόνισε η Πάρις Χίλτον.



Ειδήσεις σήμερα:

Eurovision: Ο αποκλεισμός της Κύπρου, ένα φιλί και μία Ισπανία που έβαλε «φωτιά»


Ο Τζόνσον διώχνει 91.000 δημόσιους υπαλλήλους


Αντώνης Συκάρης: Απεγκλωβίστηκε μετά από ένα μήνα η σορός του ορειβάτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης