Στον Λευκό Οίκο η Πάρις Χίλτον για τη νομοθεσία κατά της κακοποίησης των παιδιών

Στον Λευκό Οίκο η Πάρις Χίλτον για τη νομοθεσία κατά της κακοποίησης των παιδιών

Η σελέμπριτι συνεχίζει τις προσπάθειες για την καταπολέμηση του προβλήματος - Εχει μιλήσει ανοιχτά για το ιστορικό της

paris-hilton-white-house
Μια μάλλον ασυνήθιστη επισκέπτρια δέχτηκε ο Λευκός Οίκος.

Η επιχειρηματίας, μοντέλο, τραγουδίστρια και τηλεπερσόνα Πάρις Χίλτον συναντήθηκε τη Δευτέρα με αξιωματούχους στον Λευκό Οίκο και σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τις επαφές εξέφρασε την ικανοποίησή της που η αμερικανική κυβέρνηση δεσμεύεται να αγωνιστεί για τα δικαιώματα όλων.

Η Χίλτον, γόνος και κληρονόμος της οικογένειας των πολυτελών ξενοδοχείων, υποστηρίζει την υιοθέτηση ομοσπονδιακού νόμου που θα διασφαλίζει την προστασία από κακοποίηση και παραμέληση νέων που διαμένουν σε δομές φροντίδας.

Αξιωματούχος του Λευκού Οίκου δήλωσε στο CNN ότι η επίσκεψη της Χίλτον εντάσσεται στις προσπάθειές της για τη βελτίωση της προστασίας των νέων σε προγράμματα και δομές υγειονομικής περίθαλψης, στις οποίες παρέχεται θεραπεία για αποτοξίνωση από χρήση ουσιών, για ψυχικές ασθένειες ή προβλήματα συμπεριφοράς.

Συναντήθηκε μάλιστα με τους υπεύθυνους των πολιτικών στο συγκεκριμένο τομέα και μαζί με άλλους που έχουν κακοποιητική συμπεριφορά μοιράστηκαν τις δυνατές ιστορίες τους και συζήτησαν θέματα σχετικά με την προστασία των νέων στην Αμερική.

Κλείσιμο


Σε δηλώσεις της στο CNN έξω από τη Δυτική Πτέρυγα του Λευκού Οίκου πριν από τη συνάντηση, η Χίλτον είπε ότι «θα συζητούσε για τη νέα νομοθεσία με στόχο τη στήριξη της προστασίας των παιδιών σε προγράμματα και δομές.

Η Χίλτον έχει μιλήσει ανοιχτά για το ιστορικό της με κακοποίηση. Στο ντοκιμαντέρ της του 2020 «This Is Paris» η κληρονόμος του ομίλου ξενοδοχείων ισχυρίστηκε ότι υπέστη σωματική και ψυχολογική κακοποίηση κατά τη διάρκεια της φοίτησής της στο Provo Canyon School, οικοτροφείο στη Γιούτα για προβληματικούς εφήβους.


Ειδήσεις σήμερα:

Ουκρανία κατά Ρωσίας για το «φρένο» στο φυσικό αέριο προς την Ευρώπη: «Θα είναι υπεύθυνη για τις ανθρωπιστικές συνέπειες»

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ζητά από το Κογκρέσο να εγκρίνει την αναβάθμιση των τουρκικών F-16

«Ονειρικό» παρουσίασε τον γάμο του με την Καρολάιν ο Αναγνωστόπουλος - Δεν υπήρχε βία μεταξύ μας, είπε κυνικά ο δολοφόνος!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης