Ο… μετεξεταστέος «Εκατομμυριούχος»

Η ομάδα που έκανε κάστινγκ παικτών για το τηλεπαιχνίδι με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, πιάνει πουλιά στον αέρα. Τον τηλεοπτικό…

TV_arnaoutoglou-0
Εχω μία απορία παρακολουθώντας το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος». Οι παίκτες που πηγαίνουν αλλά αδυνατούν να απαντήσουν ότι ο κορωνοϊός ξεκίνησε από την Γιουχάν και όχι από την Γκουγκλάν, ότι η Μέγκαν Μαρκλ είναι σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, ότι ο Κάδμος δεν ήταν μάντης, ότι το κρουασάν δεν γεννήθηκε στο Παρίσι και ότι ο ινστρούχτορας δεν είναι θηλαστικό της Βόρειας Αμερικής, πιστεύουν ότι θα κερδίσουν εκατομμύρια λόγω γνώσεων; Ας πάνε σε φεστιβάλ με τάβλι, ας αγοράσουν ένα λαχείο. Η ομάδα που έκανε κάστινγκ παικτών, πιάνει πουλιά στον αέρα. Τον τηλεοπτικό…

ekatommiriouxos

Σε αντίθεση με το «Chase» όπου οι περισσότεροι είναι αξιοθαύμαστοι. Και μάλιστα σε πιο απαιτητικές ερωτήσεις. Ωραίο παιχνίδι, ωραίος ρυθμός, όχι φλυαρία και μία Μπεκατώρου στα καλύτερά της.

chase

Κλείσιμο
Σε λίγο ο πληθωρισμός θα ξεπεράσει τα ποσοστά τηλεθέασης της πρωινής ζώνης, η οποία θα ασχολείται ακόμη με την Πισπιρίγκου

Στις 22.00 απόψε ο Α’ Ημιτελικός της Eurovision. Σε απευθείας σύνδεση με τη σκηνή του Pala Olimpico στο Τορίνο της Ιταλίας, η ΕΡΤ μεταδίδει, απόψε τον Α΄ Ημιτελικό, στον οποίο εμφανίζεται η Ελλάδα στη 15η θέση, με την Αμάντα Γεωργιάδη και το τραγούδι «Die together», μια συναισθηματική και ταυτόχρονα δυναμική μπαλάντα, που αφηγείται μια αληθινή ιστορία αγάπης, σαν ένα όνειρο σε μπλε φόντο, που «ζωντανεύει» επί σκηνής μέσα από τα μάτια της ερμηνεύτριας.

Amanda Tenfjord - Die Together (Official Music Video)

Στον σχολιασμό των δύο Ημιτελικών, καθώς και του Τελικού, και φέτος η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης. Η σειρά εμφάνισης των χωρών στον Α’ Ημιτελικό: Αλβανία, Λετονία, Λιθουανία, Ελβετία, Σλοβενία, Ουκρανία, Βουλγαρία, Ολλανδία, Μολδαβία, Πορτογαλία, Κροατία, Δανία, Αυστρία, Ισλανδία, Ελλάδα, Νορβηγία, Αρμενία. Καλή επιτυχία, Ελλάδα. Το κορίτσι είναι φρέσκο, είναι υπέροχο, μακριά από τα τσιφτετελοπρότυπα που κατακλύζουν τα πάντα και τις γιαλαντζί influencers. Της αξίζουν τα καλύτερα.


Η τέταρτη πρωτότυπη παραγωγή premium σειράς του ΑΝΤ1+, μετά τις «Σέρρες», τη «Γέφυρα» και το «The Friend», ξεκίνησε γυρίσματα την προηγούμενη εβδομάδα. Εχει τίτλο «Σώσε με» και σενάριο βασισμένο στο ομότιτλο best seller βιβλίο του Δημήτρη Σίμου. Σκηνοθέτης της σειράς είναι ο Πιέρρος Ανδρακάκος, ενώ το σενάριο υπογράφει o Δημήτρης Σίμος, ο Πιέρρος Ανδρακάκος και ο Βαγγέλης Νάσης. Η σειρά θα αποτελείται από 8 επεισόδια και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2022. Πρωταγωνίστρια η Δανάη Σκιάδη.

ΑΝΤ1-και-Σωσε-με

Baby boom στο «Master Chef». Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αναμένει τον υιό και ο Πάνος Ιωαννίδης τον κρατά ήδη στην αγκαλιά του. Ολοι στον δρόμο που χάραξε ο Κοντιζάς. Με το καλό και όλα γερά και καλότυχα.

masterchef

Αντί για κουίζ ένα friendly reminder. Μην γλείφετε τους «παραγωγούς». Τουλάχιστον άκομψο…



Ειδήσεις σήμερα:

Πώς οι δυτικές κυρώσεις οδήγησαν τους Ρώσους «Μίδες» σε χρεοκοπία εν μία νυκτί

Κρίνεται στο ΣτΕ η συνταγματικότητα της απόφασης Χατζηδάκη για τις συνδικαλιστικές Οργανώσεις

Φωτιά σε διαμέρισμα στο Νέο Ψυχικό – Νεκρή ένοικος της πολυκατοικίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης