Όμηρος Πουλάκης: «Όταν ήμουν μικρός, ήθελα να γίνω... γάτα»
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην «περίεργη» επιθυμία, που είχε κατά την παιδική του ηλικία και εξήγησε πόσο απογοητεύτηκε, όταν κατάλαβε πως αυτό δεν γίνεται
Μία συνέντευξη παραχώρησε οΌμηρος Πουλάκης και αναφέρθηκε στην επιθυμία που είχε στο παρελθόν, να γίνει... γάτα, όταν θα μεγαλώσει.
Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Κύψελη» και εξήγησε πως αν και στο μυαλό του η επιθυμία αυτή δεν ήταν ξεκάθαρη, ήταν πολύ ισχυρή.
«Δεν ήταν καθόλου σαφές στο μυαλό μου, αλλά θυμάμαι να είναι πολύ ισχυρή αυτή η επιθυμία μου να γίνω γάτα, όταν ήμουν μικρός. Ο παππούς μου και η γιαγιά μου είχαν ένα σπίτι στη Λούτσα, πηγαίναμε εκεί σαν εκδρομή και στην αυλή μας υπήρχαν γάτες. Τότε, ήμουν περίπου τεσσάρων, πέντε χρονών και κάποια στιγμή λοιπόν, η αντίληψή μου μου έλεγε πως όταν θα μεγαλώσω, θα μπορώ να γίνω σαν αυτά τα ζωάκια, σαν τις γάτες δηλαδή. Θυμάμαι και τη στιγμή, που συνειδητοποίησα ότι αυτό είναι ανέφικτο», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjw1bsdc2m2h)
Όταν κατάλαβε όμως, τελικά ότι το όνειρό του δεν θα γίνει πραγματικότητα, απογοητεύτηκε εντελώς.
«Το θυμάμαι πως απογοητεύτηκα πολύ. Ακούγεται λίγο σαν να το έχω κατασκευάσει, όμως όχι, αλήθεια είναι. Το θυμάμαι ότι το αφηγούμουν από παιδί. Απλά συνέβη και μια μέρα κατάλαβα πως δεν μπορώ να γίνω», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.