Κέιτ Μίντλετον: Η σωσίας της που θέλει να την υποδυθεί στη σειρά «Τhe Crown»

Κέιτ Μίντλετον: Η σωσίας της που θέλει να την υποδυθεί στη σειρά «Τhe Crown»

Οι θαυμαστές της TikToker  από την Αυστραλία, την πίεσαν να λάβει μέρος σε οντισιόν της παραγωγής που ψάχνει ακόμη ηθοποιούς 

middleton
Η Μπρίτανι Ντίξον, είναι η TikToker από την Αυστραλία, που τον τελευταίο καιρό βλέπει ραγδαία αύξηση στους ακόλουθούς της, χάρη στην απίστευτη ομοιότητα που έχει με την Κέιτ Μίντλετον. Μάλιστα, θαυμαστές της ζήτησαν από την TikToker να κάνει αίτηση για τον ρόλο της δούκισσας του Κέιμπριτζ στη δημοφιλή σειρά «The Crown».

«Μου κάνετε οριακά bullying για να το κάνω αυτό» είπε χιουμοριστικά η Ντίξον σε ένα βίντεό της, ενώ ανέβασε και μια φωτογραφία της πριγκίπισσας. Σε ένα άλλο βίντεο, τελικά αποκάλυψε ότι τελικά έκανε αίτηση για να περάσει από οντισιόν για τον ρόλο και επισήμανε ότι της ζήτησαν από την παραγωγή μια σέλφι φωτογραφία, κάποιες πληροφορίες για την ίδια και ένα μικρό βίντεο στο οποίο να μιλάει για κάτι που της αρέσει.
@brittanydixonart

Reply to @justforfun24770 OK U ARE ALL BULLYING ME INTO ACTUALLY DOING THIS 💘😂😂😂 #katemiddleton #netflix #thecrown #youngkatemiddleton @Netflix @the Crown Netflix #fyp

♬ Thousand Miles - The Kid LAROI


Συγκρίνοντας την TikToker με την Κέιτ Μίντλετον, οι ομοιότητες είναι εμφανείς. Πολλοί σχολιάζουν μάλιστα, ότι η Ντίξον θυμίζει την Κέιτ Μίντλετον σε νεαρή ηλικία, τότε που η δούκισσα γνώρισε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ. Υπενθυμίζεται, ότι η περίοδος της γνωριμίας τους αναμένεται ν α προβληθεί στη σειρά του Netflix και ειδικότερα στον τελευταίο κύκλο.

Κλείσιμο


Σύμφωνα με την παραγωγή της σειράς, οι συντελεστές ψάχνουν για ηθοποιούς που θα υποδυθούν τον πρίγκιπα Ουίλιαμ από την ηλικία των 16 έως τα 21, τον πρίγκιπα Χάρι από την ηλικία των 16 έως τα 20, αλλά και μια νεαρή Κέιτ Μίντλετον. Τα γυρίσματα του νέου κύκλου αναμένεται να ξεκινήσουν φέτος τον Αύγουστο και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, θα εστιάσουν στη ζωή της βασιλικής οικογένειας από το 1900 έως το 1997.


Ειδήσεις σήμερα:

Περιγραφές άγριας σεξουαλικής βίας στη δίκη Ντεπ-Χερντ: Ο εξαναγκασμός σε στοματικό σεξ και η «σωματική έρευνα»

Έκλεψαν αυτοκίνητο μέσα από πάρκινγκ στη Δυτική Αττική «σπρώχνοντάς» το - Δείτε βίντεο

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τον «προσωπικό γιατρό» - 15 ερωτήσεις και οι απαντήσεις τους






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης