Σοφία Μανωλάκου για συνάδελφό της: «Τα πήρε όλα πίσω μόλις παίξαμε μαζί, τη συγχώρεσα»

Σοφία Μανωλάκου για συνάδελφό της: «Τα πήρε όλα πίσω μόλις παίξαμε μαζί, τη συγχώρεσα»

«Μπορεί να με υποτιμούσαν επειδή μόλις είχα βγει από τη δραματική σχολή κι ήμουν πιο μαζεμένη, πίστευαν ότι δεν μπορώ να τα πω», ανέφερε η ηθοποιός σχετικά με τη λεκτική επίθεση που είχε δεχθεί

sofia-manolakou
Για το #MeToo και  τη λεκτική βία που είχε δεχθεί από συάδελφό της, μίλησε η Σοφία Μανωλάκου.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» δήλωσε αρχικά ότι:

«Με χαροποίησε όλο αυτό που συνέβη με το #metoo», ενώ στην πορεία της συνέντευξης, αποκάλυψε πως και η ίδια έχει δεχθεί λεκτική βία και μάλιστα από γυναίκα συνάδελφό της.


«Τραβήξαμε την κουρτίνα σε πράγματα που γίνονταν χρόνια. Εγώ δεν έχω βρεθεί μπροστά σε κάποιο σκηνικό αλλά η κατάχρηση εξουσίας είναι φοβερό πράγμα. Έτυχε σε εμένα από γυναίκα συνάδελφο» είπε η Σοφια Μανωλάκου.

«Είναι στο πλαίσιο ότι μπορεί να με υποτιμούσαν επειδή μόλις είχα βγει από τη δραματική σχολή κι ήμουν πιο μαζεμένη, πίστευαν ότι δεν μπορώ να τα πω. Τα πήρε όλα πίσω, μόλις ξεκινήσαμε να παίζουμε μαζί. Τη συγχώρεσα. Αυτό μπορεί να σε κλειδώσει. Οι ηθοποιοί παίζουν με το νευρικό τους σύστημα. Μέσα μου είμαι σκληρό καρύδι» συμπλήρωσε η Σοφία Μανωλάκου.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cjlrm8n8yjtt)


«Εκείνη την περίοδο που συνέβη το αντιμετώπισα με έναν τρόπο που τελικά αποδείχθηκε σωστός. Αυτό που έγινε, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με τις υπόλοιπες πιο σοβαρές περιπτώσεις που έχουν ακουστεί. Γιατί καμιά φορά δίνουμε βαρύτητα σε μικρά θέματα, ενώ υπάρχουν πιο σοβαρές περιπτώσεις. Η δική μου ήταν μία μορφή λεκτικής βίας, έδειξα την δυσαρέσκειά μου και η άλλη πλευρά σε βάθος χρόνου το κατανόησε και άλλαξε συμπεριφορά απέναντί μου. Το δύσκολο είναι τα θύματα να βρουν το κουράγιο να υψώσουν το ανάστημά τους, αλλά οφείλουν να μην σιωπούν και να ζητούν βοήθεια», είχε αναφέρει η ηθοποιός για το συγκεκριμένο περιστατικό, σε παλιότερη συνέντευξή της.



Ειδήσεις σήμερα:

Προετοιμαζόμαστε για το ενδεχόμενο διακοπής των εξαγωγών φυσικού αερίου από τη Ρωσία δηλώνει ο Σολτς

O Αμπράμοβιτς αξίωσε επιπλέον μισό δισ. λίρες από τους υποψήφιους αγοραστές της Τσέλσι

«Fight Club» στους δρόμους της Μπανγκόκ: Γροθιές, κλωτσιές και αίμα στους αυτοσχέδιους αγώνες που... ενέπνευσε ο Μπραντ Πιτ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης