Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Ο Τράβις Μπάρκερ πήγε στον τάφο του πατέρα της για να ζητήσει την «άδειά» του για τον γάμο

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Ο Τράβις Μπάρκερ πήγε στον τάφο του πατέρα της για να ζητήσει την «άδειά» του για τον γάμο

«Ήταν τόσο γλυκό και τόσο τρυφερό. Μακάρι να ήταν ο πατέρας σου εδώ για να το δει» , είπε η Κρις Τζένερ στην κόρη της, Κιμ

travis-kourt
Η Κρις Τζένερ έκανε μία ξεχωριστή αποκάλυψη σε πρόσφατο επεισόδιο του ριάλιτι «The Kardashians».

Η νέα πληροφορία που έφερε στο φως, είχε να κάνει με την κόρη της, Κόρτνεϊ και τον γάμο που πρόσφατα έκανε με τον Τράβις Μπάρκερ στο Λας Βέγκας.

Όπως είπε η Τζένερ, ο μουσικός επισκέφθηκε τον τάφο του Ρόμπερτ Καρντάσιαν, του πατέρα των αδελφών Καρντάσιαν, για να πάρει την άδειά του, πριν προχωρήσουν τη διαδικασία του γάμου.

Η Κρις μιλούσε με την Κιμ, όταν της είπε για την επίσκεψη του Μπάρκερ στο μνήμα.«Ήταν τόσο γλυκό και τόσο τρυφερό. Μακάρι να ήταν ο πατέρας σου εδώ για να το δει», είπε και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι η πρώτη φορά που παντρεύεται».


Υπενθυμίζεται ότι η Καρντάσιαν και ο Μπάρκερ αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης, Δευτέρα, 4 Απριλίου σε ένα παρεκκλήσι στο Λας Βέγκας.

Οι δυο τους κράτησαν τη στιγμή αυτή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ ξένα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο ιδιοκτήτης του χώρου ήταν εκείνος που εκτέλεσε χρέη μάρτυρα στη «μυστική τελετή».

Η σχέση αυτή δεν ήταν βέβαια ευχάριστη για όλους. Ο Σκοτ Ντίσικ δεν φάνηκε να έχει αποδεχτεί πως η επί μία δεκαετία σύντροφός του και μητέρα των παιδιών του, προχώρησε στη ζωή της.

«Πάντα είχα στο μυαλό μου τις φωνές των φίλων μας και της οικογένειάς της, που μας έλεγαν ότι κάποια στιγμή θα είμαστε σίγουρα ξανά μαζί και θα λύσουμε τα προβλήματά μας», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Ένιωθα σαν να στέκομαι πάντα με το ένα πόδι έξω από την πόρτα», είχε αναφέρει σε συζήτηση με την Κλόε Καρντάσιαν, αναφορικά με τη σχέση της πρώην του.

Μπορεί ο Σκοτ και η Κόρτνει να ήταν μαζί από 2005 έως το 2015, αλλά δεν πήραν ποτέ την απόφαση να παντρευτούν. Το ζευγάρι όμως έχει χτίσει μία γερή φιλία από τον χωρισμό του. Ο Σκοτ μάλιστα, έχει αναφέρει την Κόρτνεϊ ως την «καλύτερή του φίλη».

«Από τη στιγμή που ξεκίνησε με τον Τράβις, ένιωσα πως την έχασα από κολλητή μου. Τώρα απλώς, μοιραζόμαστε την επιμέλεια των παιδιών μας. Νομίζω ότι είναι ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα, που έχω κάνει στη ζωή μου, αλλά έτσι θα καταφέρω να προχωρήσω μπροστά», είχε πει στο ριάλιτι του Hulu, ο Σκοτ Ντίσικ.



Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ο πιο γνωστός ποδοσφαιρικός ατζέντης, Μίνο Ραϊόλα

«Ο Μάνος δεν έδωσε σε κανέναν την έγκριση ώστε να ανέβει το βίντεο κλιπ του», λέει φίλος του Δασκαλάκη

Εκπαιδευμένα δελφίνια ανέπτυξαν οι Ρώσοι στη Μαύρη Θάλασσα - Ποια είναι η αποστολή τους





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης