Χέιλι Μπίμπερ: Μιλά για πρώτη φορά ανοιχτά για την περιπέτεια της υγείας της - «Ήταν τόσο τρομακτικό»

Χέιλι Μπίμπερ: Μιλά για πρώτη φορά ανοιχτά για την περιπέτεια της υγείας της - «Ήταν τόσο τρομακτικό»

Το μοντέλο έπαθε παροδική ισχαιμική προσβολή - Διαγνώστηκε επίσης, με PFO στο τελευταίο της στάδιο - Δείτε το βίντεο

hailey
Ενάμιση μήνα μετά τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο, η Χέιλι Μπίμπερ μίλησε για το «μίνι εγκεφαλικό», που υπέστη, ενώ έτρωγε πρωινό με τον σύζυγό της.

Τον περασμένο Μάρτιο, το μοντέλο βρέθηκε στο νοσοκομείο, καθώς ένας μικρός θρόμβος αίματος, παραλίγο να της κάνει μεγάλη ζημιά.

Μετά από μία σειρά εξετάσεων, οι γιατροί της εξήγησαν πως αυτό που έπαθε ήταν μια παροδική ισχαιμική προσβολή. Σε δεύτερη εξέταση που έκανε στη συνέχεια, οι γιατροί ανακάλυψαν και μια μικρή τρύπα στην καρδιά της, για την οποία χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση, προκειμένου να κλείσει.

Με ένα βίντεο που δημοσίευσε το μοντέλο στο κανάλι της στο YouTube, περιέγραψε με λεπτομέρειες την εμπειρία της και μίλησε στους διαδικτυακούς της φίλους για τη διάγνωση των γιατρών.

telling my story

Κλείσιμο
Όπως ανέφερε αρχικά, ήταν μια από τις πιο τρομακτικές στιγμές, που έχει ζήσει στη ζωή της. Έτρωγε πρωινό με τον Τζάστιν Μπίμπερ, όταν ξαφνικά ένιωσε τα ακροδάχτυλά της να μουδιάζουν. Όταν ο τραγουδιστής τη ρώτησε τι της συμβαίνει, εκείνη ανακάλυψε πως δεν μπορούσε καν να μιλήσει.

«Ένιωθα τη δεξιά μεριά του προσώπου μου να μουδιάζει, δεν μπορούσα να αρθρώσω ούτε μια πρόταση. Αυτό που σκέφτηκα αμέσως, ήταν ότι παθαίνω εγκεφαλικό», ανέφερε στο βίντεο η Χέιλι Μπίμπερ.

Ενώ περίμεναν το ασθενοφόρο για να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο, ένας γιατρός που βρισκόταν κοντά στο σπίτι τους, βρέθηκε εκεί για να την εξετάσει.

Όπως εξηγεί  στη συνέχεια, μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο, το μούδιασμα που είχε στο πρόσωπό της είχε περάσει. Ωστόσο, η δυσκολία στην ομιλία της συνεχίστηκε. Βέβαια, όπως παραδέχεται και η ίδια, το άγχος που ένιωθε, δεν βοήθησε καθόλου στη συγκεκριμένη κατάσταση.


«Το άγχος μου τα έκανε όλα πολύ χειρότερα. Μέχρι να βρεθώ στα επείγοντα, τα είχα ξεπεράσει όλα. Μπορούσα να μιλήσω και δεν είχα κανένα πρόβλημα ούτε στο πρόσωπο, αλλά ούτε και στα χέρια μου», εξηγεί.

Παρόλα αυτά, το μοντέλο υποβλήθηκε σε μία σειρά εξετάσεων, οι οποίες τελικά, απέδειξαν πως είχε υποστεί παροδική ισχαιμική προσβολή, εξαιτίας ενός μικρού θρόμβου αίματος, τον οποίο τελικά, ο οργανισμός της εξαφάνισε από μόνος του.

Οι υπόλοιπες εξετάσεις που έκανε όμως, αποκάλυψαν κάτι ακόμα. Πιο συγκεκριμένα, η Χέιλι Μπίμπερ διαγνώστηκε με PFO, δηλαδή μια μικρή τρύπα που έχει στην καρδιά της. Συνήθως, η συγκεκριμένη τρυπούλα κλείνει λίγο καιρό μετά τη γέννηση ενός παιδιού από μόνη της.

Στο βίντεο που δημοσίευσε για την περιπέτεια της υγείας της, η Χέιλι Μπίμπερ έκανε γνωστό πως διαγνώστηκε με PFO βαθμού 5. Είναι ο υψηλότερος βαθμός, με τον οποίο μπορεί να διαγνωστεί κανείς και στο σημείο αυτό, η τρύπα στην καρδιά της είχε διάμετρο 12 με 13 millimeters.

Για να κλείσει, το μοντέλο υποβλήθηκε σε επέμβαση και όπως αναφέρει τώρα, έχει σχεδόν αναρρώσει πλήρως.

«Νιώθω τεράστια ανακούφιση, που μπορώ να καταλάβω τι μου συνέβη και που μπορέσαμε να κλείσουμε αυτή την τρύπα. Μπορώ πλέον, να προχωρήσω, μετά από αυτή την τρομακτική κατάσταση και να συνεχίσω τη ζωή μου», τόνισε το μοντέλο και πρόσθεσε πως λαμβάνει πλέον, φαρμακευτική αγωγή με αντιπηκτικά χάπια.

«Αν έχει περάσει κανείς κάτι παρόμοιο ή το ίδιο πράγμα, να ξέρετε πως σας νιώθω. Καταλαβαίνω πόσο σου αλλάζει τη ζωή αυτό το πράγμα, είναι τρομακτικό», είπε κλείνοντας το βίντεο.



Ειδήσεις σήμερα:

Ουκρανία: Σοκ από τον ενεργειακό πόλεμο και τις πυρηνικές απειλές του Πούτιν


Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Νέος κύκλος καταθέσεων γιατρών για την Τζωρτζίνα


Καιρός: Χαλάει από το μεσημέρι στα δυτικά και βόρεια - Πού θα βρέχει το τριήμερο της Πρωτομαγιάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης