Η Βραζιάνα με καταγωγή από το Ρίο ντε Τζανέιρο είναι από την αρχή της καριέρας της μία εκρηκτικη παρουσία και οι θαυμαστές της δεν περίμεναν τίποτα λιγότερο από αυτήν.
Το όνομά τη μάλιστα, έχει φτάσει μέρι και τα ποδοσφαιρικά γήπεδα, αφού φήμες την ήθελαν να είναι ζευγάρι με τον επίσης Βραζιλιάνο, Ριτσάρλισον.
Ο ποδοσφαιριστής, κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής εκπομπής, «Stacked», κλήθηκε να απαντήσει για το αν έχει σχέση με την Ανίτα, η οποία στην πατρίδα της είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και όχι μόνο για τα φωνητικά της χαρίσματα.
Ο επιθετικός της Έβερτον απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Όχι, όχι! Δεν έχει γίνει τίποτα. Αλλά αν θέλει, τότε είμαι πρόθυμος. Είναι μια θεά».
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.