Κιμ Καρντάσιαν: Όταν αντάλλασσε στίχους με την Αριάνα Γκράντε από το τραγούδι «Πιτ Ντέιβιντσον»

Κιμ Καρντάσιαν: Όταν αντάλλασσε στίχους με την Αριάνα Γκράντε από το τραγούδι «Πιτ Ντέιβιντσον»

Το 2018 ο Πιτ Ντέιβιντσον με τον οποίο έχει δεσμό η τηλεπερσόνα, ήταν ακόμη αρραβωνιασμένος με την Αριάνα Γκράντε - Δείτε τη δημοσίευση που έχει γίνει viral

kardashian-arthro
Οι χρήστες των social media, αρκετά συχνά «ξεθάβουν» πράγματα από το παρελθόν της Κιμ Καρντάσιαν, η οποία δεν σταματά να βρίσκεται στην επικαιρότητα. Η σχέση της μάλιστα με τον Πιτ Ντέιβιντσον, έχει γίνει θέμα συζήτησης παντού, ειδικά μετά τα προβλήματα που τους δημιουργήσει ο Κάνιε Γουέστ.

Οι θαυμαστές της Καρντάσιαν, αυτή τη φορά βρήκαν μία αλληλεπίδρασή της με την Αριάνα Γκράντε, όταν ακόμη η τραγουδίστρια ήταν μαζί με τον ηθοποιό.

Το 2018 συγκεκριμένα, η σταρ των «Kardashians» δημοσίευσε μια φωτογραφία της, που δείχνει την πίσω πλευρά της καθώς έμπαινε στο αυτοκίνητό της. Στη λεζάντα είχε γράψει: «Το σύμπαν μάλλον με προσέχει» με την Γκράντε να σχολιάζει κάτω από τη φωτογραφία:

«Έπεσε από τον ουρανό ακριβώς μέσα στην αγκαλιά μου». Οι στίχοι αυτοί ανήκουν στο κομμάτι με τίτλο «Πιτ Ντέιβιντσον», που η Αριάνα είχε τραγουδήσει για τον σύντροφό της.

Την παραπάνω δημοσίευση έφερε στο φως το προφίλ στο Instagram, που αναδημοσιεύει σχόλια διασημοτήτων. Η σχέση της Κιμ και του Πιτ φαίνεται να πηγαίνει πολύ καλά, ενώ οι δυο τους μοιράζονται πια αρκετά κοινά τους στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.



Πρόσφατα, η διάσημη τηλεπερσόνα ανάρτησε δύο φωτογραφίες στο Instagram, με τον αγαπημένο της από κάποιο εστιατόριο. Πιο συγκεκριμένα, οι δυο τους βγήκαν για φαγητό και πόζαραν αγκαλιασμένοι, ενώ απολάμβαναν το γεύμα τους.

Η φωτογραφία αυτή δημοσιεύθηκε λίγο μετά την είδηση, ότι ο πρώην σύντροφός της Ray J σχεδιάζει να κυκλοφορήσει και δεύτερο sex tape με την ίδια.



Η Καρντάσιαν ωστόσο, έχει προσλάβει ήδη νομική ομάδα από την κυκλοφορία της πρώτης ερωτικής ταινίας, η οποία έχει πάρει όλα τα μέτρα για να μην ξανασυμβεί το ίδιο.

«Η Κιμ γνωρίζει ότι ο Ray J είχε τραβήξει κι άλλα αποσπάσματα με εκείνη πρωταγωνίστρια. Κάποια μάλιστα, μπορούν να την καταστρέψουν. Όμως, είχε πει στους δικηγόρους της πως "πάνω από το πτώμα της θα συμβεί αυτό ξανά"», αναφέρει πηγή σύμφωνα με τη Sun.



Ειδήσεις σήμερα:

Παραμένει πρώτος ο Μακρόν στις δημοσκοπήσεις - Ο «κίνδυνος» της Λεπέν και η «μάχη» για τη νεολαία

Τελεσίγραφο της Μόσχας για το «τελευταίο οχυρό» της Μαριούπολης: Παραδώστε το Azovstal ως το μεσημέρι!

Μητσοτάκης από Ρεβυθούσα: Η στήριξη θα συνεχιστεί και τον Μάιο - Έτοιμοι και για το χειρότερο σενάριο





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης