Τζούλια Ρόμπερτς: Η αποχή από τον κινηματογράφο, η οικογένεια και το χαμόγελο που, τελικά, δεν ασφάλισε

Τζούλια Ρόμπερτς: Η αποχή από τον κινηματογράφο, η οικογένεια και το χαμόγελο που, τελικά, δεν ασφάλισε

Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τους λόγους που απουσιάζει τελευταία από την κινηματογραφική βιομηχανία, την οικογένειά της που τη βοήθησε να «βρει την ισορροπία», αλλά και τις φήμες που τη θέλουν να έχει ασφαλίσει το χαμόγελό της

julia-roberts-arthro
Μετά από 4 χρόνια αποχής από την κινηματογραφική βιομηχανία και 20 χρόνια, που δεν την έχουμε απολαύσει σε κάποια ρομαντική κομεντί, η Τζούλια Ρόμπερτς ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει δίπλα στον Τζορτζ Κλούνεϊ στην ταινία «Ticket to Paradise».

Με αφορμή λοιπόν, την επιστροφή της στον χώρο του σινεμά, η Τζούλια Ρόμπερτς παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και μίλησε «ανοιχτά» για όλα.

Αρχικά, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός αναφέρθηκε σε μία φήμη που αφορά το χαμόγελό της και κυκλοφορεί τα τελευταία χρόνια. Μέχρι στιγμής, κανείς δεν την έχει διαψεύσει, αλλά ούτε και την έχει επιβεβαιώσει.


Όσο για το αν έχει ασφαλίσει τελικά, το χαμόγελό της, η ηθοποιός απάντησε: «Μου αρέσει να γελάω, μου αρέσει πάρα πολύ όταν κάποιος με κάνει να γελάω. Δεν ασφάλισα ποτέ το χαμόγελό μου. Είναι ψέματα όσα ακούγονται. Νιώθω πως αν το είχα ασφαλίσει, θα ήταν καθημερινά κάποιος στο σπίτι μου, τη στιγμή που πλένω τα δόντια μου και θα μου έλεγε "πρέπει να χρησιμοποιήσεις περισσότερο οδοντικό νήμα"».

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, το κοινό δεν έχει δει ποτέ κανονικά, το «πραγματικό» της χαμόγελο. «Όταν όντως, χαμογελάω, ο κόσμος με ρωτάει "είσαι καλά;". Το χαμόγελό μου είναι κυριολεκτικά, τεράστιο!», δήλωσε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον λόγο που απείχε τόσα χρόνια από το σινεμά και ειδικότερα, από τις ρομαντικές κομεντί, προτιμώντας να πρωταγωνιστεί σε τηλεοπτικές σειρές.

Κλείσιμο

«Αν έβρισκα κάτι που πραγματικά με ενδιέφερε και μου άρεσε, θα το έκανα. Αλλά επιπλέον, έχω 3 παιδιά πλέον. Γιατί να χάσω χρόνο από τη ζωή μου και τη ζωή τους για να κάνω κάτι που δεν με ξετρελαίνει; Νιώθω υπέροχα και με το να κάθομαι σπίτι μου και να απολαμβάνω τη συντροφιά της οικογένειάς μου», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Πρόσθεσε μάλιστα, πως το γεγονός ότι πλέον, είναι μητέρα και «νοικοκυρά» την κάνει να αισθάνεται περήφανη.

«Μου δίνει μεγάλη υπερηφάνεια το να είμαι σπίτι με την οικογένειά μου και να κάνω την νοικοκυρά. Όσο μεγαλώνουν τα παιδιά μου, νιώθω ένα αίσθημα ευθύνης, ότι πρέπει να τους δείξω ότι μπορώ να είμαι δημιουργική. Είναι σημαντικό. Αν και στην αρχή, δεν μπορούσα να το αποδεχτώ, ότι πρέπει να επικεντρωθώ στην οικογένειά μου, τώρα το λατρεύω», εξήγησε.


Όπως είπε, πλέον προσπαθεί να ισορροπεί τα πράγματα στη ζωή της, για να μη νιώθει ούτε ότι καταπιέζεται, αλλά ούτε κι ότι της έχουν μείνει απωθημένα.

«Έχω φτάσει 54 χρονών. Η αλήθεια είναι πως όσο μεγαλώνω, βλέπω ότι τα πράγματα γίνονται όλο και πιο ξεκάθαρα. Σκέφτομαι πως ή θα έχω μία ευτυχισμένη ζωή ή θα παριστάνω ότι την έχω. Όταν λοιπόν, φτάνεις στην ηλικία μου καταλαβαίνεις πως "υποκύπτεις στις ανάγκες σου". Εμένα η ανάγκη μου αυτή την περίοδο είναι να είμαι ευτυχισμένη και αυτό προσπαθώ», είπε κλείνοντας.


Τέλος, ξεκαθάρισε πως δεν την ενδιαφέρει πλέον, η γνώμη του κοινού, όπως όταν ήταν 20 χρονών, αλλά μόνο το τι σκέφτονται οι αγαπημένοι της.

«Παλιότερα, περνούσα πολύ χρόνο με το να σκέφτομαι τις κριτικές. Πλέον, δεν με ενδιαφέρουν αυτές οι προσωπικότητες, που μιλάνε για τους άλλους. Έχω θέσει προτεραιότητες στη ζωή μου και με αυτές πορεύομαι», τόνισε η Τζούλια Ρόμπερτς.



Ειδήσεις σήμερα:

Κριστιάνο Ρονάλντο: Το παγκόσμιο ποδόσφαιρο στο πλευρό του Πορτογάλου για την απώλεια του νεογέννητου παιδιού του


Moskva: Γιατί οι Ρώσοι δεν θα πουν ποτέ την αλήθεια για το πώς βυθίστηκε


«Είμαι ένας μοναχός που ασχολείται με τη μόδα και το μακιγιάζ»: Η ιστορία ενός βουδιστή που κατέρριψε τα στερεότυπα των φύλων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης