Τζόνι Ντεπ - Άμπερ Χερντ: Όλα στη φόρα - Τα μηνύματα του ηθοποιού και οι μαρτυρίες που «καίνε» την πρώην σύζυγό του

Τζόνι Ντεπ - Άμπερ Χερντ: Όλα στη φόρα - Τα μηνύματα του ηθοποιού και οι μαρτυρίες που «καίνε» την πρώην σύζυγό του

Με τη δίκη σε εξέλιξη, βγαίνουν όλα στη φόρα για την σχέση τους - Τα μηνύματα του ηθοποιού και οι μαρτυρίες που «καίνε» την πρώην σύζυγό του - «Με έφτυσε όταν ζήτησα αύξηση» δηλώνει πρώην βοηθός της

depp-herd-0
Η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Τζόνι Ντεπ και την Άμπερ Χερντ δείχνει να ακροβατεί σε «τεντωμένο σχοινί». Η ηθοποιός δεν ανακαλεί τις κατηγορίες της, την ίδια ώρα που μάρτυρες καλούνται στην αίθουσα του δικαστηρίου, για να διαλευκανθεί η συμπεριφορά του ζευγαριού, κατά τον έγγαμο βίο τους.

Κομβικό σημείο στην υπόθεση είναι τόσο η κατάθεση του παιδικού φίλου του Ντεπ, Ισαάκ Μπαρούχ, όσο και της πρώην βοηθού της Χερντ, Κάθριν Τζέιμς.


Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι φαίνεται να έχει αφήσει άλυτα πολλά ζητήματα, καθώς προκύπτουν συνεχώς νέα στοιχεία, που «προδίδουν» πολλά για την στάση που κρατούσε ο ένας για τον άλλο, όσο ήταν παντρεμένοι.

Την Τετάρτη, 14 Απριλίου ο Ισαάκ Μπαρούχ κλήθηκε από το δικαστήριο για να καταθέσει, μιας και αποτελεί άνθρωπο από το στενό περιβάλλον του χολιγουντιανού ηθοποιού. Η κατάθεσή του έκανε αμέσως τον γύρο του Διαδικτύου, αφού ήρθαν στην επιφάνεια κάποια από τα αιχμηρά μηνύματα που αντάλλαξε με τον Ντεπ, αναφορικά με την πρώην γυναίκα του.

Ο ηθοποιός, ο οποίος κατηγορείται για άσκηση σωματικής βίας στην Άμπερ Χερντ, όσο ήταν σύζυγός του, φαίνεται να ήταν αρκετά διχασμένος. Αυτό προκύπτει από τα μηνύματα που αντάλλαξε το διάστημα εκείνο, με τον αγαπημένο φίλο του, Ισαάκ Μπαρούχ. Ο Ντεπ ένιωθε στενοχωρημένος που απέτυχε ο γάμος τους. «Κατέστρεψε την καλή ζωή που είχαμε» φέρεται να είχε πει στον φίλο του. Ωστόσο, μετά ο ίδιος φέρεται να έχει ευχηθεί έναν κακό θάνατο στη Χερντ, και συγκεκριμένα: «Να αποσυντίθεται στο γαμ... πορτ μπαγκάζ ενός Honda Civic».

Τα μηνύματα του Ντεπ στον παιδικό του φίλο του για την Χερντ

Ερωτηθείς σχετικά με αυτό, ο Μπαρούχ επιβεβαίωσε ότι το μήνυμα έχει σταλεί από τον Ντεπ, ο οποίος σε άλλο μήνυμά του έγραψε: «Αυτή η καρ... κατέστρεψε μια τόσο γαμ... καλή ζωή που είχαμε για λίγο».

Καθ' όλη τη διάρκεια της κατάθεσής του, ο Μπαρούχ εμφανίστηκε αρκετά φορτισμένος συναισθηματικά, ενώ τόνισε ότι η στάση της Χερντ και οι κατηγορίες με τις οποίες βαρύνει τον Ντεπ, έχουν επηρεάσει τόσο τον ίδιο όσο και το περιβάλλον του.

«Δεν είναι δίκαιο. Δεν είναι σωστό αυτό που έκανε και αυτό που συνέβη σε τόσους πολλούς ανθρώπους που επηρεάστηκαν από αυτό. Είναι τρελό το πώς αυτό συνέβη» είπε ο Μπαρούχ.

«Γνωρίζετε αν ο Ντεπ άσκησε ενδοοικογενειακή βία εναντίον της Άμπερ Χερντ;» ρωτήθηκε στη συνέχεια ο παιδικός φίλος του Τζόνι Ντεπ. «Ποτέ δεν είδα ή ήμουν μάρτυρας σε οποιαδήποτε τέτοια κατηγορία. Ποτέ» απάντησε.

Johnny Depp v Amber Heard Defamation Trial Day 2-Isaac Baruch - Friend Of Plaintiff


Μετά την κατάθεση του Μπαρούχ, άλλη μία σημαντική μάρτυρας κλήθηκε να ρίξει «φως» στην υπόθεση. Η άφιξη της Κάθριν Τζέιμς στο δικαστήριο απέβη μείζονος σημασίας για την πορεία της διαδικασίας. Πρόκειται για την πρώην βοηθό της Άμπερ Χερντ, η οποία κατέθεσε σχετικά με την υπόθεση -και όχι μόνο. Η γυναίκα μίλησε για τη δύσκολη περίοδο, κατά την οποία δούλευε κοντά στην ηθοποιό, την κακή συμπεριφορά που εισέπραξε, αλλά και τον πενιχρό μισθό που λάμβανε.

Η Τζέιμς εργάστηκε ως προσωπική βοηθός της Άμπερ Χερντ από το 2012 έως και το 2015.

Ο πενιχρός μισθός, οι αγγαρείες και τα υβριστικά μηνύματα

Περιγράφοντας, ποια ήταν τα καθήκοντά της, το διάστημα κατά το οποίο εργαζόταν για την Χερντ, η Τζέιμς είπε ότι: «είναι πάρα πολλά για να τα αναφέρω». Όταν, η Τζέιμς κλήθηκε να περιγράψει την πρώην εργοδότριά της, απάντησε: «Ό,τι μπορείς να κάνεις για να διαχειριστείς τη ζωή κάποιου».

Στη συνέχεια απαριθμούσε τις εργασίες, που είχε να κάνει, όπως ψώνια παντοπωλείου, ενασχόληση με τα ταξίδια της Άμπερ Χερντ, τη διακόσμηση του σπιτιού της και τις δημόσιες σχέσεις της.

Για το αν ήταν ευχαριστημένη από τις απολαβές της, η Τζέιμς απάντησε ότι πληρωνόταν πενιχρά.

Η Χερντ ασκούσε λεκτική βία στην υπάλληλο, αλλά και την αδελφή της

Η Τζέιμς συνέχισε, λέγοντας, πως, όταν ζήτησε από την Χερντ αύξηση, «εκείνη σηκώθηκε από την καρέκλα της και έβαλε το πρόσωπό της περίπου στα τέσσερα εκατοστά από το πρόσωπό μου, φτύνοντάς με, λέγοντας πώς τολμώ να ζητήσω αυτόν τον μισθό».

Στη συνέχεια των αποκαλυπτηρίων για τη συμπεριφορά της Χερντ στην πρώην βοηθό της, η Κάθριν εξομολογήθηκε πως την κακοποιούσε λεκτικά ενώ εργαζόταν για εκείνη και τόνισε, ότι: «ούρλιαζε από το τηλέφωνο πολλές φορές» και πως της έστελνε αρκετά συχνά υβριστικά μηνύματα.

Στην κατάθεση της Κάθριν τέλος, αναφέρθηκε και η επιθετική συμπεριφορά που διατηρούσε η Άμπερ κατά της αδελφής της, Γουέντι Χερντ, με φωνές και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Johnny Depp v Amber Heard Defamation Trial Day 3 - Pre-recorded Video Depo. Kate James


Ειδήσεις σήμερα:

Ποιο είναι το μυστικό πίσω από την επιτυχή αντιμετώπιση των Ρώσων από τον ουκρανικό στρατό

Καταθέτει σήμερα στο δικαστήριο η σύμβουλος ψυχικής υγείας που παρακολουθούσε τον Μπάμπη και την Καρολάιν

Εξετάσεις στα Γυμνάσια: Οι μαθητές θα δώσουν 7 μαθήματα σε 6 μέρες






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης