Τζάρεντ Λέτο: Μια γιαγιά έγινε viral όταν τον μπέρδεψε με τον Χριστό και άρχισε να προσεύχεται

Τζάρεντ Λέτο: Μια γιαγιά έγινε viral όταν τον μπέρδεψε με τον Χριστό και άρχισε να προσεύχεται

Δείτε τη χιουμοριστική ανάρτηση που έκανε ο ίδιος ηθοποιός, εν όψει των εορτασμών για το Πάσχα

jared-leto-4
Ένα αστείο στιγμιότυπο μοιράστηκε ο Τζάρεντ Λέτο, μέσα από το προφίλ του στο Instagram. Ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί αυτές τις μέρες στις κινηματογραφικές αίθουσες ως «Morbius», ανάρτησε μία φωτογραφία με μία ηλικιωμένη γυναίκα που μπερδεύτηκε και νόμιζε ότι ο ηθοποιός είναι ο Ιησούς Χριστός.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λέτο αναδημοσίευσε τη φωτογραφία ενός χρήστη των social media, ο οποίος έγραψε: «Ο αδερφός μου κρέμασε τη φωτογραφία του Τζάρεντ Λέτο στον τοίχο και η γιαγιά μου τώρα προσεύχεται σε αυτόν». Ο Λέτο με χιουμοριστική διάθεση, έγραψε στη λεζάντα κάτω από τη φωτογραφία: «Καλό Πάσχα».



Δεν είναι η πρώτη φορά που παρομοιάζουν τον Λέτο με τον Ιησού, αφού τα μακριά μαλλιά και τα γαλάζια μάτια του, θυμίζουν πολύ την εικόνα που έχει ο περισσότερος κόσμος για τη μορφή του Χριστού. Αρκετά συχνά, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ανεβάζουν σχετικό υλικό, όπου αναφέρουν τον Λέτο ως κλώνο του Ιησού.

Ο Λέτο έχει αποδείξει ότι έχει χιούμορ και σίγουρα δεν είναι ένας από τους συμβατικούς καλλιτέχνες. Τόσο ως τραγουδιστής όσο και και ως ηθοποιός είναι μία προσωπικότητα, που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Αυτό όμως δεν είναι πάντα θετικό. Πρόσφατα, ο σκηνοθέτης του «Morbius», εξομολογήθηκε τις δυσκολίες που του προκάλεσε ο Λέτο, σαν πρωταγωνιστής. Είναι γνωστό, ότι η μέθοδος που ακολουθεί για να ενσαρκώσει τον οποιοδήποτε ρόλο είναι κάτι που δημιουργεί αρκετά εμπόδια στους συνεργάτες του.

Κλείσιμο
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JARED LETO (@jaredleto)



Ο Ντάνιελ Εσπινόσα επιβεβαίωσε στο «Uproxx», όλα όσα ακούγονταν για τη συμπεριφορά του δημοφιλούς ηθοποιού στα γυρίσματα και τον χαρακτήρισε ως «method actor». Αυτό σημαίνει ότι ο ίδιος χρησιμοποιεί τη μέθοδο Στανισλάφσκι, μπαίνοντας στο «πετσί» του ρόλου, κάτι που έπαιρνε πολύ χρόνο και καθυστερούσε τους συντελεστές της ταινίας.

Ο ρόλος του επιστήμονα και γιατρού Morbius, είναι γνωστός για τα «κινητικά προβλήματα» που αντιμετωπίζει και ο Λέτο χρησιμοποιούσε τις πατερίτσες καθ’όλη τη διάρκεια, ακόμη και όταν δεν τραβούσαν οι κάμερες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να καθυστερεί αρκετά την παραγωγή.

jared_leto_gala_xr_2


Για παράδειγμα, μία απλή βόλτα του Τζάρεντ Λέτο από το πλατό στην τουαλέτα, κόστιζε πολύτιμο χρόνο από το γύρισμα. Στο τέλος, πρωταγωνιστής και παραγωγοί συμβιβάστηκαν, με τον Λέτο να χρησιμοποιεί βοηθητικό καροτσάκι, για να πηγαίνει τουαλέτα.

Υπενθυμίζεται, ότι και στα γυρίσματα του «Suicide Squad», ο Λέτο που υποδυόταν τον «Jocker» έστελνε νεκρά ζώα σε κουτί δώρων, καθώς και σεξουαλικά βοηθήματα στους συμπρωταγωνιστές του.






Ειδήσεις σήμερα:

Το σχέδιο για την ακρίβεια: Ρεύμα σε τιμές προ κρίσης από τον Μάιο

Μακρόν: Με ανοιχτό πουκάμισο που αποκαλύπτει το δασύτριχο στήθος του σε νέες «παρασκηνιακές» φωτογραφίες

Επίδομα βενζίνης: Ανοίγει σε λίγες ημέρες η πλατφόρμα, πώς θα κάνετε την αίτηση






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης