Τζάρεντ Λέτο: Τα προβλήματα που δημιούργησε στην παραγωγή του «Morbius»

Τζάρεντ Λέτο: Τα προβλήματα που δημιούργησε στην παραγωγή του «Morbius»

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Ντάνιελ Εσπινόσα, επιβεβαίωσε τις φήμες, που ήθελαν τον Λέτο να είναι δύσκολος συνεργάτης

25482199
Η μέθοδος υποκριτικής του Τζάρεντ Λέτο δημιούργησε προβλήματα στην παραγωγή του «Morbius», σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο σκηνοθέτης της ταινίας, Ντάνιελ Εσπινόσα σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Ο Λέτο έχει δυσκολέψει αρκετούς συνεργάτες του στο παρελθόν και ο λόγος είναι η βιωματική υποκριτική, την οποία επιλέγει να ακολουθεί σε κάθε ταινία, που συμμετέχει.

Το ίδιο συνέβη και με τους παραγωγούς της ταινίας «Morbius», που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες στους κινηματογράφους.
Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Ντάνιελ Εσπινόσα, μίλησε για αυτό στο Uproxx, επιβεβαιώνοντας όλα όσα ακούγονταν για τη συμπεριφορά του δημοφιλούς ηθοποιού στα γυρίσματα.

Ο Εσπινόσα χαρακτήρισε τον Λέτο ως «method actor». Αυτό σημαίνει ότι ο ίδιος χρησιμοποιεί τη μέθοδο Στανισλάφσκι, μπαίνοντας στο «πετσί» του ρόλου, κάτι που έπαιρνε πολύ χρόνο και καθυστερούσε τους συντελεστές της ταινίας.


Ο ρόλος του επιστήμονα και γιατρού Morbius, είναι γνωστός για τα «κινητικά προβλήματα» που αντιμετωπίζει και ο Λέτο χρησιμοποιούσε τις πατερίτσες καθ’όλη τη διάρκεια, ακόμη και όταν δεν τραβούσαν οι κάμερες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να καθυστερεί αρκετά την παραγωγή.

Κλείσιμο

Για παράδειγμα, μία απλή βόλτα του Τζάρεντ Λέτο από το πλατό στην τουαλέτα,  κόστιζε πολύτιμο χρόνο από το γύρισμα. Στο τέλος, πρωταγωνιστής και παραγωγοί συμβιβάστηκαν, με τον Λέτο να χρησιμοποιεί βοηθητικό καροτσάκι, για να πηγαίνει τουαλέτα.

Υπενθυμίζεται, ότι και στα γυρίσματα του «Suicide Squad», ο Λέτο που υποδυόταν τον «Jocker» έστελνε νεκρά ζώα σε κουτί δώρων, καθώς και σεξουαλικά βοηθήματα στους συμπρωταγωνιστές του.




Ειδήσεις σήμερα

«Θα φύγετε πεθαμένοι» φώναζαν οι ροπαλοφόροι στα επεισόδια με μαχαιρώματα σε αγώνα Γ’ Εθνικής

Απεργιακό μπλακ-άουτ αύριο: Ακινητοποιημένα τα μέσα μεταφοράς – Στάσεις εργασίας στα λεωφορεία

«Η Ρούλα πίστευε ότι της είχε κάνει μάγια η πεθερά της», λέει οικογενειακή φίλη Δασκαλάκη



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης