Θάντι Νιούτον: Σε δραματική κατάσταση η ηθοποιός - Χώρισε έπειτα από 24 χρόνια, την έδιωξαν από ταινία

Θάντι Νιούτον: Σε δραματική κατάσταση η ηθοποιός - Χώρισε έπειτα από 24 χρόνια, την έδιωξαν από ταινία

Άτομα από το περιβάλλον της ηθοποιού κρίνουν απαραίτητη τη νοσηλεία της σε κέντρο ψυχικής υγείας

thandie-main
Ιδιαίτερα δύσκολες στιγμές βιώνει το τελευταίο διάστημα η Θάντι Νιούτον και πλέον, κρίνεται απαραίτητη η εισαγωγή της σε κέντρο ψυχικής υγείας.

Μπορεί το «κερασάκι στην τούρτα» να ήταν η απομάκρυνσή της από την ταινία «Magic Mike», απ' όπου και την έδιωξε ο Τσάνινγκ Τέιτουμ, όμως τα προβλήματα για την ηθοποιό είχαν ξεκινήσει πολύ νωρίτερα.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, η Θάντι Νιούτον αντιμετωπίζει εδώ και πολύ καιρό, σοβαρά ψυχικά προβλήματα, αφού χώρισε με τον επί 24 χρόνια σύζυγό της, Ολ Πάρκερ.

Ο Πάρκερ είναι ο σκηνοθέτης της ταινίας του 2018 «Mamma Mia». Η ηθοποιός κι εκείνος μοιράζονται πλέον, από κοινού την επιμέλεια των τριών παιδιών τους, Ρίπλεϊ, Νίκο και Μπούκερ.
Κλείσιμο
Μια πηγή από την παραγωγή του Magic Mike αναφέρει στη Daily Mail: «Η Θάντι συμπεριφερόταν περίεργα στο πλατό, ήταν πολύ στριμωγμένη. Το πρόβλημά της της προκάλεσε τόσο μεγάλη αναστάτωση, που ήταν ξεκάθαρο ότι δεν μπορούσε να παίξει τον ρόλο».

«Στην προσωπική της ζωή συμβαίνουν πολλά, αυτή και ο σύζυγός της έχουν χωρίσει. Έμοιαζε τόσο πιεσμένη, που έφερε ακόμη και τα δύο κατοικίδια κουνέλια της στο ξενοδοχείο της για συναισθηματική υποστήριξη», συμπλήρωσε η ίδια πηγή.

Εκπρόσωπος της εταιρείας παραγωγής, Warner Bros ανέφερε για την αποχώρηση της ηθοποιού από την ταινία: «Η Θάντι Νιούτον πήρε τη δύσκολη απόφαση να απομακρυνθεί από την παραγωγή του Magic Mike's Last Dance της Warner Bros. Pictures για να ασχοληθεί με τα οικογενειακά της ζητήματα».
Άλλη πηγή από το περιβάλλον της ηθοποιού κρίνει απαραίτητη την εισαγωγή της σε κέντρο για την αποκατάσταση της ψυχικής της υγείας. «Θέλουν να τη στείλουν για ψυχική υποστήριξη», δηλώνει.

Όπως εξήγησε, το κέντρο ψυχικής υγείας στο Μαλιμπού δεν δέχτηκε την ηθοποιό, λόγω πληρότητας. Έτσι, άτομα από το περιβάλλον της, συνιστούν να νοσηλευθεί της σε κέντρο της Αριζόνα.
Πριν από κάποιες ημέρες, η Θάντι Νιούτον αποχώρησε από το καστ της παραγωγής «Magic Mike», επικαλούμενη «οικογενειακά προβλήματα». Ωστόσο, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι εκείνη και ο Τσάνινγκ Τέιτουμ είχαν έναν έντονο καβγά, σχετικά με το χαστούκι που έδωσε ο Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ στην 94η τελετή απονομής των Όσκαρ. Ωστόσο, δεν έγινε ξεκάθαρο πότε συνέβη το εν λόγω περιστατικό, ούτε δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες.


Η κόντρα μεταξύ Νιούτον και Τέιτουμ συνέβη αρχές Απριλίου, σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Sun και κλιμακώθηκε όταν ο Τέιτουμ πήρε το αυτοκίνητό του και αποχώρησε από τον χώρο των γυρισμάτων, σε έξαλλη κατάσταση.
Το συνεργείο είχε γυρίσματα για 11 ημέρες πριν από τη δραματική τροπή που πήραν τα πράγματα, με αποτέλεσμα την αντιπαράθεση ανάμεσα στους δύο ηθοποιούς.

Η ίδια πηγή αναφέρει, ότι οι παραγωγοί του σίκουελ αποφάσισαν τελικά να αναθεωρήσουν για τον πρωταγωνιστικό γυναικείο ρόλο που μέχρι πρόσφατα είχε η Νιούτον. Αντικαταστάτριά της είναι η ηθοποιός, Σάλμα Χάγιεκ, σύμφωνα με το Variety.



Ειδήσεις σήμερα:

Σαγκάη: Σε σύγχυση η κυβέρνηση, ως την Τετάρτη θα άρει το lockdown ενώ τα κρούσματα αυξάνονται


O Κρις Νοθ μετά το σεξουαλικό σκάνδαλο απειλεί ότι θα αποκαλύψει πράγματα που συνέβησαν πίσω από τις κάμερες


Μπακς-Μπουλς: Το double double του Γιάννη Αντετοκούνμπο από... ημίχρονο και οι Έλληνες του Fiserv Forum - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης