Ο Τσάνινγκ Τέιτουμ έδιωξε τη Θάντι Νιούτον από το «Magic Mike» για το... χαστούκι των Όσκαρ

Ο Τσάνινγκ Τέιτουμ έδιωξε τη Θάντι Νιούτον από το «Magic Mike» για το... χαστούκι των Όσκαρ

Οι δύο ηθοποιοί ήρθαν σε έντονη ρήξη στα γυρίσματα της ταινίας, επειδή διαφώνησαν σε σχετική συζήτηση για το χαστούκι που έδωσε ο Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ

chaning
Η Θάντι Νιούτον δεν ανήκει πλέον στο καστ του σίκουελ του «Magic Mike», μετά από έντονο καυγά που ξέσπασε στα γυρίσματα με τον Τσάνινγκ Τέιτουμ.

Ο λόγος ήταν η διαφωνία τους σχετικά με μία συζήτηση, που είχαν για το χαστούκι που έδωσε ο Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ, τη βραδιά των Όσκαρ.

Η κόντρα μεταξύ Νιούτον και Τέιτουμ συνέβη αρχές Απριλίου, σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Sun, και κλιμακώθηκε όταν ο Τέιτουμ πήρε το αυτοκίνητό του και αποχώρησε από τον χώρο των γυρισμάτων έξαλλος.
Το συνεργείο είχε γυρίσματα για 11 ημέρες πριν από τη δραματική τροπή που πήραν τα πράγματα με αποτέλεσμα την αντιπαράθεση ανάμεσα στους δύο ηθοποιούς.

Η ίδια πηγή αναφέρει, ότι οι παραγωγοί του σίκουελ αποφάσισαν τελικά να αναθεωρήσουν για τον πρωταγωνιστικό γυναικείο ρόλο που μέχρι πρόσφατα είχε η Νιούτον. Αντικαταστάτριά της είναι η ηθοποιός, Σάλμα Χάγιεκ, σύμφωνα με το Variety .

Δεν ήταν σαφές από την έκθεση της Sun πότε ακριβώς συνέβη το περιστατικό και ποια ήταν η τοποθέτηση των δύο πλευρών για τη βραδιά των Όσκαρ.

Ένας εκπρόσωπος του κινηματογραφικού στούντιο προχώρησε σε μία δήλωση στο Variety, στην οποία διέψευσε τα δημοσιεύματα, αναφέροντας ότι η Νιούτον εγκατέλειψε την ταινία για προσωπικούς λόγους.
Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ με την έκρηξη στο Moskva, τη ναυαρχίδα του ρωσικού στόλου στη Μαύρη Θάλασσα - Βυθίστηκε ή όχι;

Ποιο είναι το μυστικό πίσω από την επιτυχή αντιμετώπιση των Ρώσων από τον ουκρανικό στρατό

Καταθέτει σήμερα στο δικαστήριο η σύμβουλος ψυχικής υγείας που παρακολουθούσε τον Μπάμπη και την Καρολάιν


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης