Φύλακας - άγγελος των Μέγκαν και Χάρι είναι ο πρώην σωματοφύλακας των Ομπάμα και Μπους

Φύλακας - άγγελος των Μέγκαν και Χάρι είναι ο πρώην σωματοφύλακας των Ομπάμα και Μπους

Κατά την επίσκεψή τους στην Ολλανδία για τους αθλητικούς αγώνες «Invictus Games»,  ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ  είχαν πέντε σωματοφύλακες για να τους προσέχουν

043_447217818
Ο Κρίστοφερ Σάντσεζ, πρώην σωματοφύλακας των πρώην προέδρων των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα και Τζορτζ Μπους, είναι ο νέος φύλακας - άγγελος του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν Μαρκλ, κατά την παραμονή τους στην Ολλανδία για την εκδήλωση των «Invictus Games».

Πρόκειται για μία διεθνής αθλητική εκδήλωση για στρατιώτες και βετεράνους πολέμου τραυματίες και ανάπηρους.

Ο Σάντσεζ, όπως γράφει η εφημερίδα «Daily Mail», είναι ένας από τους πράκτορες της πενταμελούς φρουράς που έχει επιφορτιστεί με την ασφάλεια του δούκα και της δούκισσας των Σάσεξ κατά την επίσκεψή τους στη Χάγη για να παραστούν στην εκδήλωση των «Invictus Games» .



Στις φωτογραφίες που κάνουν το γύρο των βρετανικών ΜΜΕ, η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι εθεάθησαν στη δεύτερη μέρα των «Invictus Games», των αγώνων των αήττητων που καθιερώθηκαν για τους τραυματίες στρατιώτες.

Η 5η διοργάνωση των Αγώνων διεξάγεται φέτος στην Ολλανδία, όπως επισημαίνει το βρετανικό δημοσίευμα.

Η παρουσία του Χάρι δεν είναι τυχαία καθώς οι «Invictus Games» ιδρύθηκαν από τον κοκκινομάλλη δευτερότοκο γιο του πρίγκιπα Καρόλου , ο οποίος υπηρέτησε στον βρετανικό στρατό στο Αφγανιστάν.

Πάντως, όπως σχολιάζουν τα βρετανικά δημοσιεύματα Μέγκαν, και Χάρι έδειχναν να απολαμβάνουν το ταξίδι τους στην Ολλανδία και ήταν τρυφεροί μεταξύ τους, δίχως να ενοχλούνται από την παρουσία των δημοσιογράφων.

Κλείσιμο
Και οι δύο ήταν ιδιαίτερα προσιτοί και χαμογελαστοί ενώ η «αντάρτισσα των βρετανικών Ανακτόρων και πρώην ηθοποιός στις ΗΠΑ, παραδέχτηκε στους δημοσιογράφους ότι της λείπουν πολύ τα παιδιά τους, Άρτσι και Λιλιμπέτ, και ανυπομονεί να επιστρέψει στις ΗΠΑ για να βρεθεί κοντά τους.

043_447218321_5
Από την πλευρά του, ο πρίγκιπας Χάρι ήταν ιδιαίτερα κοινωνικός με τον φακό να τον απαθανατίζει να αγκαλιάζει τον Ντέιβιντ Χέλσιν, πρώην μηχανικό του Βασιλικού Στρατού που έχασε και τα δύο του πόδια στο Χελμάντ το 2011.

Κατά την επίσκεψή τους στην Ολλανδία, ο Χάρι και η Μέγκαν έχουν λάβει το καθεστώς VVIP (δηλαδή θεωρούνται πολύ σημαντικά πρόσωπα) και προστατεύονται από την τοπική αστυνομία και μέλη της ολλανδικής βασιλικής μονάδας προστασίας.

Ωστόσο, η παρουσία του Κρίστοφερ Σάντσεζ στην «ομάδα προστασίας» των Σάσεξ, έκανε αίσθηση και σχολιάστηκε ιδιαίτερα από τον βρετανικό Τύπο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, το ταξίδι των Σάσεξ πραγματοποιείται στη Χάγη ενώ ο πρίγκιπας Χάρι είχε κατηγορηθεί τον περασμένο μήνα από τις βρετανικές ταμπλόιντ ότι «περιφρόνησε τη βασίλισσα Ελισάβετ» αποφασίζοντας να μην μεταβεί στη Βρετανία για να παραστεί σε θρησκευτική τελετή στη μνήμη του παππού του, του πρίγκιπα Φιλίππου, συζύγου της Ελισάβετ Β' που πέθανε πριν από ένα χρόνο.

Ο λόγος που ο ίδιος είχε επικαλεστεί είναι ότι τα βρετανικά Ανάκτορα δεν του κάλυπτα τα έξοδα της αστυνομικής προστασίας για το ταξίδι του από τις ΗΠΑ στο Λονδίνο.

Ειδήσεις σήμερα

Επίδομα παιδιού: Πότε θα καταβληθεί η έξτρα μιάμιση δόση

Έξι νεκροί από επίθεση με πυραύλους στο Λβιβ

Επιμένει στο αίτημα αποφυλάκισης η Πισπιρίγκου και τα «βάζει» με τους γιατρούς για την κεταμίνη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης