«Μόλις ήρθες Άγγελε junior... Παππούς πια…» έγραψε ως λεζάντα στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram ο τραγουδιστής
OΆγγελος Διονυσίου έγινε παππούς για πρώτη φορά και η χαρά του δεν περιγράφεται. Ο τραγουδιστής έκανε γνωστή την ευχάριστη είδηση ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Το πρώτο του εγγόνι είναι το παιδάκι του γιου του, Στράτου Διονυσίου και της συζύγου του, Ερωφίλης. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου τον Δεκέμβρη του 2021 στο δημαρχείο της Νίκαιας και στις 17 Απριλίου 2022 υποδέχτηκε το πρώτο του μωράκι.
Πρόκειται για ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο μάλιστα θα πάρει το όνομα του παππού του: Άγγελος Διονυσίου.
«Μόλις ήρθες Άγγελε junior.. Παππούς πια…», έγραψε ως λεζάντα στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram ο Άγγελος Διονυσίου.
Δείτε την ανάρτηση του Άγγελου Διονυσίου στο Instagram
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Το δολάριο και η στερλίνα παραμένουν στις πρώτες θέσεις, η Ιαπωνία όμως κερδίζει εντυπωσιακά έδαφος. Τα στοιχεία της Capital Exchange αποτυπώνουν έναν ταξιδιωτικό χάρτη που φαίνεται να γίνεται όλο και πιο πολυσυλλεκτικός.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.