Ο Σον Πεν αποκαλύπτει τους λόγους πίσω από τον χωρισμό του με τη Λέιλα Τζορτζ

Ο Σον Πεν αποκαλύπτει τους λόγους πίσω από τον χωρισμό του με τη Λέιλα Τζορτζ

Ο διάσημος ηθοποιός παραδέχτηκε ότι έκανε πολλά λάθη, κατά τη διάρκεια του γάμου τους - «Είμαι τόσο ερωτευμένος μαζί της ακόμα και τώρα», αναφέρει

penn
Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Σον Πεν κι αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον χωρισμό του με την Λέιλα Τζορτζ.

Ο 61χρονος ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «Hollywood Authentic» και αρχικά, αναφέρθηκε στον γάμο του, που τελείωσε μετά από μόλις έναν χρόνο.

«Υπάρχει μία γυναίκα, με την οποία είμαι τόσο ερωτευμένος ακόμα και τώρα. Είναι η Λέιλα Τζορτζ, εκείνη με την οποία κατέστρεψα τον γάμο μου. Ήμασταν παντρεμένοι για έναν χρόνο, αλλά για πέντε χρόνια περίπου την παραμελούσα», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα λάθη που έκανε ο ίδιος κατά τη διάρκεια του γάμου τους.


«Δεν ήμουν άπιστος, ούτε έκανα τις συνηθισμένες βλακείες. Όμως, επέτρεψα στον εαυτό μου να πιστέψει πως κάποια πράγματα είναι πολύ σημαντικά. Οπότε κατέληξα με κατάθλιψη κι έπινα αλκοόλ από τις 11 το πρωί, βλέποντας ειδήσεις και νιώθοντας απόγνωση», εξήγησε.


Κλείσιμο
Όπως ανέφερε αργότερα, αυτή η κατάσταση δεν ήταν ευχάριστη για την αγαπημένη του κι είχε ως αποτέλεσμα να τον αφήσει.

«Όπως φάνηκε, οι όμορφες, ευγενικές, με φαντασία και ταλέντο γυναίκες που παντρεύονται άντρες μεγαλύτερούς τους, δεν απολαμβάνουν μία τέτοια κατάσταση, όταν ξυπνούν από τον ήρεμο ύπνο τους και βλέπουν τον σύζυγό τους να κάθεται στην ίδια θέση του καναπέ από τις 4 τα ξημερώματα και να πίνει βότκα», αναφέρει ο ηθοποιός.

Η 29χρονη Λέιλα Τζορτζ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου στο Ανώτερο Δικαστήριο του Λος Άντζελες την Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου του 2021.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου τον Ιούλιο του 2020 και παρόλο που η καραντίνα αρχικά, τους έφερε ιδιαίτερα κοντά, όπως είχε δηλώσει και σε συνέντευξή του ο ηθοποιός, τα προβλήματα μεταξύ τους τελικά υπερίσχυσαν.

Πριν την Τζόρτζ, ο ηθοποιός είχε περάσει από δύο ακόμα γάμους, με την Ρόμπιν Ράιτ από το 1996 εώς το 2010 και προηγουμένως, με την Μαντόνα από το 1985 εώς το 1989.



Ειδήσεις σήμερα:

Τις επόμενες ημέρες τα αποτελέσματα για το tablet της Τζωρτζίνας - «Τρέχει» η έρευνα για Μαλένα και Ίριδα

Ο δήμος του Σαντιάγο ανακοινώνει... δελτίο στο νερό καθώς η ξηρασία στη Χιλή μπαίνει στη 13η χρονιά!

Πέθανε ο κορυφαίος Έλληνας ορειβάτης Αντώνης Σύκαρης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης