Μάιλι Σάιρους: Οι γονείς της χωρίζουν μετά από 30 χρόνια γάμου

Μάιλι Σάιρους: Οι γονείς της χωρίζουν μετά από 30 χρόνια γάμου

Την αίτηση διαζυγίου την υπέβαλε η Τις Σάιρους – Αυτή είναι η τρίτη φορά που το ζευγάρι υποβάλλει αίτηση διαζυγίου

Tish-Cyrus
H Τις Σάιρους και ο Μπίλι Ρέι Σάιρους χωρίζουν μετά από 30 χρόνια έγγαμου βίου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου η μητέρα της Μάιλι Σάιρους ήταν εκείνη που υπέβαλλε αίτηση διαζυγίου.

Σύμφωνα με τα αρχεία του δικαστηρίου, η Τις υπέβαλε έγγραφα στο Τενεσί την περασμένη εβδομάδα. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί πέντε παιδιά συμπεριλαμβανομένων της Μάιλι και του Νόα. Ο τελευταίος είναι 22 ετών, επομένως δεν χρειάζεται δικαστής να αποφασίσει την επιμέλεια των παιδιών.

Στα έγγραφα διαζυγίου, που εξασφάλισε το TMZ, η Τις υποστηρίζει ότι με τον άνδρα της τα τελευταία 2 χρόνια δεν ζούσαν μαζί. Αιτία του διαζυγίου οι «ασυμβίβαστες διαφορές» που είχαν μεταξύ τους. Η μητέρα της Σάιρους ζητά από το δικαστήριο να κατανείμει ισότιμα όλα τα περιουσιακά στοιχεία που είχαν αποκτηθεί μέσα στον 30χρονο γάμο τους.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που το ζευγάρι υποβάλλει αίτηση διαζυγίου. Ο Μπίλι Ρέι είχε καταθέσει το 2010, αλλά ακυρώθηκε ενώ και το 2013 ήταν η σειρά της Τις να το υποβάλλει. Και αυτό ακυρώθηκε λίγο αργότερο.

Κλείσιμο
Οι θαυμαστές του μουσικού της κάντρι παρατήρησαν ότι ο Μπίλι Ρέι δεν ήταν κοντά στην οικογένεια τα Χριστούγεννα. Μάλιστα από τα βίντεο που δημοσίευσε η Μάιλι, φάνηκε ότι οι γονείς της είχαν προβλήματα στον γάμο τους.



Η Τις και ο Μπίλι Ρέι παντρεύτηκαν το 1993 στο Φράνκλιν του Τενεσί. Η Μάιλι ακολούθησε τα βήματα της μαμάς και του μπαμπά της όταν αυτή και ο Λίαμ Χέμσγουορθ παντρεύτηκαν στο ίδιο σημείο το 2018. Η Μάιλι και ο Λίαμ πήραν διαζύγιο τον Ιανουάριο του 2020.

Liam111


Ειδήσεις σήμερα:

Ουκρανία: Σοκ από τις καταγγελίες για χημικά στη Μαριούπολη – Tο ρωσικό σχέδιο για διχοτόμηση της χώρας

Η κλινική, ελιξίριο νεότητας των σταρ


Εκλογές στη Γαλλία: Οι αστοχίες του α' γύρου των γαλλικών εκλογών, που έκαναν «ντέρμπι» τον δεύτερο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης