Η σύντροφος του Βενσάν Κασέλ είχε γενέθλια και τα γιόρτασε μαζί με την κόρη της Μπελούτσι

Η σύντροφος του Βενσάν Κασέλ είχε γενέθλια και τα γιόρτασε μαζί με την κόρη της Μπελούτσι

Η 25χρονη Τίνα Κουνακέι και η 18χρονη Ντέβα Κασέλ έχουν μια υπέροχη σχέση και περνούν πολύ χρόνο μαζί – Δείτε τις κοινές τους φωτογραφίες στα social media

Kori
Πολύ όμορφα και ξεχωριστά γιόρτασε τα 25α γενέθλιά της, η Τίνα Κουνακέι. Το μοντέλο που έλαμπε από χαρά είχε στο πλευρό της, τον σύζυγό της Βενσάν Κασέλ και την κόρη του αγαπημένου της Ντέβα.

Οι δύο κυρίες έδειχναν να το διασκεδάζουν καθώς ανέβασαν κοινές φωτογραφίες στα social media.

H καλλονή Τίνα Κουνακέι έσβησε 25 κεράκια στις 9 Απριλίου και το γιόρτασε σε εστιατόριο που βρέθηκε, περιτριγυρισμένη από όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Λαμπερή και απαστράπτουσα τράβηξε -όπως ήταν αναμενόμενο- όλα τα βλέμματα πάνω της με το εντυπωσιακό πράσινο φόρεμα που ήταν όλο στολισμένο με παγιέτες. Στις φωτογραφίες που μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram, την βλέπουμε να ποζάρει με την κόρη της Μόνικα Μπελούτσι και του Κασέλ. Τα δύο κορίτσια έδειξαν να το διασκεδάζουν και να είναι πολλά τα κοινά που έχουν μεταξύ τους. Άλλωστε έχουν μόνο 7 χρόνια διαφοράς.

Οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο μαζί καθώς στις 8 Μαρτίου, για παράδειγμα, εθεάθησαν σε δείπνο που διοργανώθηκε στο περιθώριο της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι. Οι δύο γυναίκες αγκαλιάστηκαν τρυφερά και μοιράστηκαν κοινό βίντεο.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε η Τίνα Κουνακέι
Tina1
Tina3
Tina12
Tina14
Tina15
Tina16
Tina17
Tina18
Κλείσιμο


Ο τυχερός Βενσάν, με αφορμή τα γενέθλιά της αγαπημένης του, ανέβασε μια φωτογραφία όπου οι δυο τους περπατούν χέρι-χέρι, σε μια παραλία της Βραζιλίας, γράφοντας: «Σήμερα είναι τα γενέθλια της κυρίας μου, της αγαπημένης μου, της ζωής μου, της βασίλισσας μου, της συντρόφου μου στο έγκλημα, της αγάπης μου, της γυναίκας μου, της Τίνας. Σε αγαπώ από τη γη στον ουρανό. Σε ευχαριστώ αγάπη μου! Στα αστέρια και το φεγγάρι».




Από το 1999, ο Βενσάν Κασέλ ήταν παντρεμένος με την καλλονή του Χόλιγουντ, την Μόνικα Μπελούτσι. Ωστόσο, το 2013 έριξαν τίτλους τέλους στην σχέση τους.

Βέβαια, ο γοητευτικός ηθοποιός δεν άργησε να βρει την αντικαταστάτριά της, η οποία είναι εξίσου εντυπωσιακή με την πρώην του. Στην ζωή του μπήκε η Γαλλίδα Τίνα Κουνάκει. Το μοντέλο γεννήθηκε στην Γαλλία, από πατέρα Μαροκινό και μητέρα από την Σικελία. Το 2016, όταν και γνωρίστηκαν, το μοντέλο ήταν μόνο 19 ετών.

Το 2018, το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στη νοτιοδυτική Γαλλία, ενώ μόλις τέσσερις μήνες αργότερα ανακοίνωσαν πως πρόκειται να γίνουν γονείς και απέκτησαν τη μικρή Αμαζόνι.

kunakei


Μάλιστα, ο ηθοποιός είχε δηλώσει τότε πως δεν γνώριζε καν την ηλικία της. «Δεν σκεφτόμουν να βρω τον έρωτα μετά τον χωρισμό μου με την Μόνικα. Όμως ήρθε. Η Τίνα ήταν πολύ πιο νέα απ' ό,τι μπορούσα να φανταστώ, όμως δεν μπορείς να επιλέξεις ποιον θα ερωτευτείς. Δεν ήξερα καν πόσο ήταν, όταν την γνώρισα. Όταν μου το είπε, έμεινα έκπληκτος», είχε δηλώσει.

Αν και τους χωρίζουν 30 χρόνια, δείχνουν να μην τους απασχολεί καθόλου και δηλώνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ.




Ειδήσεις σήμερα:

Γαλλικές εκλογές: Νίκη Μακρόν στον α' γύρο με 27,6% έναντι 23,4% της Λεπέν


Γιάννης Λεβεντάκης: Ο λουλουδοπόλεμος στον Μαζωνάκη


Ρούλα Πισπιρίγκου: Μόνιτορ, επεισόδια και αναισθητικά στο στόχαστρο των ερευνών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης