Χριστουγεννιάτικη απόδραση σε βραζιλιάνικη παραλία πραγματοποίησαν ο Βενσάν Κασέλ και η Τίνα Κουνακέι

Χριστουγεννιάτικη απόδραση σε βραζιλιάνικη παραλία πραγματοποίησαν ο Βενσάν Κασέλ και η Τίνα Κουνακέι

Το ζευγάρι πέρασε ανέμελες στιγμές, κάνοντας ηλιοθεραπεία και θαλάσσια σπορ

mketa_2
Χριστουγεννιάτικες διακοπές στην Βραζιλία κάνουν η Τίνα Κουνακέι και ο σύζυγός της Βενσάν Κασέλ.

Σύμφωνα με άρθρο της «Daily Mail», τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου, το διάσημο ζευγάρι βίωσε ευτυχισμένες και άκρως καλοκαιρινές στιγμές, ξεχνώντας τα προβλήματα της καθημερινότητας, σε μία αμμώδη παραλία του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Φορώντας ένα πουά, άκρως θηλυκό μπικίνι, η μελαχρινή καλλονή απόλαυσε ήλιο και βουτιές στη θάλασσα. Παρόλο που η 24χρονη εντυπωσιακή γαλλίδα έχει γεννήσει μία κόρη, την Αμαζονί, καρπό του έρωτά της με τον Βενσάν Κασέλ, διατηρεί μία αψεγάδιαστη σιλουέτα, ωραίες καμπύλες και καλλίγραμμα πόδια. Φυσικά, τα μακριά,πλούσια, σγουρά μαλλιά της την κάνουν ακόμα πιο σαγηνευτική, με τους άνδρες να δυσκολεύονται να τραβήξουν το βλέμμα τους μακριά της. 

tina_2


tina


Από την άλλη, ο 55χρονος ηθοποιός Βενσάν Κασέλ, ο οποίος πρωταγωνιστεί, μεταξύ άλλων, στην ταινία θρίλερ του 2010 «Μαύρος Κύνκος», εμφανίστηκε στην παραλία με ένα απλό, μαύρο μαγιό σορτς. Αθλητικός τύπος, πράγμα που φαίνεται από το γυμνασμένο του σώμα, βόλταρε στη θάλλασα, κάνοντας όρθια κωπηλασία (stand up paddling).

52289871-10349591-image-m-16_1640686795213
Κλείσιμο


Η Tίνα Κουνακέι και ο Βενσάν Κασέλ πραγματοποίησαν τον παραμυθένιο γάμο τους τον Αύγουστο του 2018 στο δημαρχείο του Bidart, στη νοτιοδυτική Γαλλία. Λίγους μήνες μετά, τον Απρίλιο του 2019, υποδέχθηκαν στον κόσμο την κόρη τους, Αμαζονί.

Οι ζωές τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά τον Ιούλιο του 2016. Μάλιστα, η τότε 19χρονη Τίνα μοιράστηκε ένα γλυκό στιγμιότυπο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου η ίδια αγκαλιαζόταν με τον τότε 49χρονο ηθοποιό, ενώ εκείνος κάπνιζε ένα τσιγάρο.

Ο Βενσάν Κασέλ και η Τίνα Κουνακέι:

cassel-beachpics


cassel-kunakey




Ο Γάλλος σταρ έχει άλλες δύο κόρες, την 16χρονη Ντέβα και την 10χρονη Λεονί, με την πρώην σύζυγό του, Μόνικα Μπελούτσι. Ο Βενσάν Κασέλ και η επιτυχημένη Ιταλίδα ηθοποιός γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας του 1996 «L' Appartement» και ήταν παντρεμένοι για 14 χρόνια. Χώρισαν το 2013.

Ειδήσεις σήμερα:

Covid Free Wallet: Το μυστικό που πρέπει να γνωρίζουν όλοι για να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή

Μειώνεται η καραντίνα σε 5 ημέρες για όσους έχουν ήπια ή καθόλου συμπτώματα της Omicron

Παράταση μέχρι 28 Φεβρουαρίου για να πληρωθούν τα τέλη κυκλοφορίας του 2022  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης