Το πρωτοφανές ατύχημα συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»
Τον... Χάρο με τα μάτια του είδε ο Φώτης Σεργουλόπουλοςκαθώς κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», στην οποία συμμετέχει μια κολόνα προσγειώθηκε στο κεφάλι του.
Ο ηθοποιός χρειάστηκε να κάνει ράμματα στο κεφάλι και για καλή του τύχη ξεπέρασε τον κίνδυνο καθώς υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και δεν προέκυψε κάτι ανησυχητικό.
Την πληροφορία για το πρωτοφανές ατύχημα που είχε ο ηθοποιός μετέφερε η εκπομπή «Τι λες τώρα!».
«Περαστικά στον Φώτη μας, σ’ αγαπώ πολύ πολύ κι ευτυχώς σε άκουσα στο τηλέφωνο και δεν υπήρχε πρόβλημα», σχολίασε η Κατερίνα Καραβάτου, την οποία συνδέει φιλία με το Φώτη Σεργουλόπουλο.
Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν για το ατύχημα του Φώτη Σεργουλόπουλου στο 1:30
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας