Οκτώ διάσημες κυρίες μας δείχνουν τις ντουλάπες τους - Βίντεο και φωτογραφίες

Οκτώ διάσημες κυρίες μας δείχνουν τις ντουλάπες τους - Βίντεο και φωτογραφίες

Κάιλι Τζένερ, Μαράια Κάρεϊ, Κλόε Καρντάσιαν, Τζένιφερ Άνιστον, Μπίλι Άιλις, Κένταλ Τζένερ, Τζένιφερ Λόπεζ, Κρις Τζένερ έχουν τις πιο αξιοζήλευτες γκαρνταρόμπες

ntoulapes-main
Για τις περισσότερες γυναίκες είναι όνειρο θερινής νυκτός. Για τις διασημότητες του πλανήτη όμως, όχι. Ο λόγος για τις γκαρνταρόμπες τους οι οποίες αποτελούνται από πανάκριβα κομμάτια μεγάλων οίκων μόδας και αξιοζήλευτα παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ. Όπως είναι λογικό όλες έχουν το κατάλληλο μέρος για να αποθηκεύουν τα ρούχα τους κι όλα τα πολύτιμα αντικείμενα που έχουν στη συλλογή τους. Οι περισσότεροι σταρ διαθέτουν κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους που μερικοί από αυτούς μάλιστα, είναι μεγαλύτεροι από τα διαμερίσματα των κοινών θνητών.

Στο κείμενο και τις φωτογραφίες που ακολουθούν θα πάρουμε μια μικρή γεύση από τις ντουλάπες κάποιων διάσημων γυναικών.

Κάιλι Τζένερ
Η ντουλάπα της Κάιλι Τζένερ είναι σαν να βλέπεις μια εκπληκτική έκθεση με τα αγαπημένα της αντικείμενα. Η Κάιλι πρόσφατα έδωσε μια μικρή ιδέα για το τι έχει ο τεράστιος χώρος στον οποίο έχει τα ρούχα, τα παπούτσια και όλα της τα αξεσουάρ. Κάθε ράφι είναι κατάλληλα φωτισμένο και είναι στολισμένο με παπούτσια, πορτοφόλια και τσάντες συνδυασμένα όλα κατά χρώμα… Η ζάμπλουτη influencer μερικά από αυτά τα αντικείμενα, τα θεωρεί τα πιο πολύτιμα υπάρχοντά της.

Δείτε φωτογραφίες από τα… υπάρχοντα της Κάιλι – Το κορίτσι έχει μεγάλη αδυναμία στα παπούτσια και τις τσάντες Birkin τις οποίες διαθέτει σε όλα τα μεγέθη και όλα τα χρώματα.

Kylie
Kylie1
Kylie2

Kylie_Jenner1


Μαράια Κάρεϊ
Την ντουλάπα της Μαράια Κάρεϊ θα τη ζήλευε ακόμα και μια βασίλισσα. Η ντουλάπα της διάσημης τραγουδίστριας μοιάζει κυριολεκτικά με μια μπουτίκ υψηλής ποιότητας — κάτι που έχει νόημα καθώς η τραγουδίστρια θεωρεί τον εαυτό της «όχι τόσο περιστασιακή όσο οι περισσότεροι άνθρωποι». Η αυτοαποκαλούμενη «φανατική των παπουτσιών» έχει ένα εντελώς ξεχωριστό δωμάτιο μόνο για τις γόβες της και ένα άλλο για τα εσώρουχά της. Η Μαράια λέει ότι μερικές φορές «δεν μπορεί να πιστέψει» ότι ολόκληρη η ντουλάπα είναι στην πραγματικότητα δική της.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τη βασιλική… ντουλάπα της Μαράια
Κλείσιμο
Η ντουλάπα της Mariah Carey είναι... ατέλειωτη!

Maraia222
Maraia3333


Κλόε Καρντάσιαν
Η Κλόε Καρντάσιαν είναι τόσο εθισμένη με τη γυμναστική που έχει κυριολεκτικά μια ντουλάπα αφιερωμένη στις προπονήσεις της. Η αδερφή της Κιμ είχε μια επιπλέον ντουλάπα στο σπίτι της και έτσι αποφάσισε να τη μετατρέψει σε χώρο για όλα τα όργανα γυμναστικής της. Λέει ότι ο χώρος αυτός την παρακινεί να να γυμνάζεται.
«Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα δωμάτια του σπιτιού μου... Οι περισσότεροι άνθρωποι πιθανότατα δεν έχουν ντουλάπα γυμναστικής, αλλά, ξέρετε τι, δεν έχω σύζυγο, οπότε έχω μια επιπλέον ντουλάπα! Αυτή η ντουλάπα είναι το κίνητρό μου». «Εντάξει. Έχω κίνητρο. Θα πρέπει να πάω τον κ...μου στο γυμναστήριο», λέει χαρακτηριστικά η Κλόε.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τη ντουλάπα της Κλόε Καρντάσιαν

Khloe_kar
Khloe11
Khloe111
Khloe1112





Τζένιφερ Άνιστον
Η Τζένιφερ Άνιστον είναι πολύ φειδωλή στο τι μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media. Έστω και από την κλειδαρότρυπα μια μικρή γεύση από την ντουλάπα της πάντως, την πήραμε. Και η ντουλάπα της μοιάζει σε έναν χώρο που είναι πολύ ζεν. Η ίδια η ηθοποιός λοιπόν δεν έχει κάνει ποτέ δημοσίως μια πλήρη περιήγηση στη ντουλάπα της, το κάνουν όμως οι στιλίστες για εκείνη. Η Nina Hallworth μοιράστηκε το στιγμιότυπο από τα παρασκήνια κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας styling όπου η Τζεν φαίνεται να στέκεται σε έναν τεράστιο διάδρομο με εξαιρετικά οργανωμένες μονάδες ραφιών στο πλευρό της. Η υπόλοιπη ντουλάπα είναι σίγουρο ότι θα είναι εκπληκτική!

Anniston111



Jen


Μπίλι Άιλις
Και όμως η Μπίλι Άιλις διαθέτει ντουλάπα περιοδείας και από ότι φαίνεται δεν την αποχωρίζεται… Η νεαρή τραγουδίστρια βρίσκεται τόσο συχνά σε περιοδεία που έχει κάνει την ντουλάπα της κυριολεκτικά κινητή κρύβοντας μάλιστα τα ρούχα της σε ειδικές θήκες. Η Μπίλι που ξεχωρίζει για το ιδιαίτερο στιλ της ταξιδεύει με τουλάχιστον πέντε μπαούλα γεμάτα από ρούχα, παπούτσια και κοσμήματα. Αν και δεν είναι η πιο παραδοσιακή ντουλάπα, φαίνεται να λειτουργεί καλά για την τραγουδίστρια που είναι πάντα εν κινήσει!

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την κινητή ντουλάπα που έχει στις περιοδείες της η Μπίλι Άιλις

Billie Eilish Gives Us A Look Inside Her Tour Closet | HYPEBAE Backstage Pass

billie_ailish
billie_ailish11


Κένταλ Τζένερ

Η Κένταλ Τζένερ αποκαλεί τη ντουλάπα της το δωμάτιο της Χάνα Μοντάνα. Το διάσημο μοντέλο έχει μετατρέψει δύο υπνοδωμάτια στο κάτω επίπεδο του σπιτιού της, το ένα σε γυμναστήριο και το άλλο σε δωμάτιο πολυτελείας. Ενώ έχει μια ντουλάπα για καθημερινή χρήση σε άλλα μέρη του σπιτιού, χρησιμοποιεί κυρίως τους δύο χώρους για να προετοιμαστεί για εκδηλώσεις, να αποθηκεύσει νέα ρούχα και να ετοιμαστεί για τα ταξίδια της.
«Είναι πάντα ένα χάλι. Εδώ κάνω όλες μου τις προετοιμασίες. Εδώ μαζεύω βαλίτσες για μακρινά ταξίδια... Ακόμα κι αν είναι λίγο ακατάστατα εδώ μέσα, ξέρω πού είναι όλα», είχε πει η Κένταλ στο Architectural Digest.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την ντουλάπα της Κένταλ Τζένερ
Inside Kendall Jenner’s Cozy L.A. Hideaway | Open Door | Architectural Digest

Kandall_jenner
kendalll11
kendalls1
kendallss
Kental_Jenner1
kentall_jenner


Τζένιφερ Λόπεζ

Η ντουλάπα στο σπίτι της Τζένιφερ Λόπεζ στο Χόλιγουντ, φυλάει μερικά από τα πιο εμβληματικά ρούχα της. Πίσω στο 2015, η JLO χάρισε στους θαυμαστές της μοναδικές στιγμές όταν τους άνοιξε την πόρτα στην τεράστια ντουλάπα της. Παράλληλα έδειξε αντικείμενα από την γκαρνταρόμπα της που χρησιμοποίησε στην ταινία της «The Boy Next Door». Εκτός από μια τεράστια συλλογή τζιν και παπουτσιών, η Λόπεζ διατηρεί επίσης μερικά από τα πιο εμβληματικά κομμάτια της, όπως το φόρεμα Versace που φόρεσε στα Grammy το 2000. Πέρα από τη συλλογή ρούχων της, η Τζένιφερ λέει ότι χρησιμοποιεί επίσης τη ντουλάπα και σαν χώρο ομορφιάς.

«Εδώ πραγματικά κάνω την κούρα μου και τα πάντα. Δεν είναι απλώς μια ντουλάπα. Είναι ένα τεράστιο δωμάτιο που το μετατρέψαμε όταν ετοιμάζομαι για εκδηλώσεις και τέτοια πράγματα»,
είχε πει η Λόπεζ στο People.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την ντουλάπα της Τζένιφερ Λόπεζ

Jennifer Lopez Shows Us Inside Her Enormous Closet! | Hollywood at Home | People

jlo
jlo1
jlo2

Κρις Τζένερ
Ένα από τα αγαπημένα μέρη της Κρις Τζένερ είναι ο πολυτελής χώρος που έχει την γκαρνταρόμπα της. Η Κρις δεν... συγκρατήθηκε όταν σχεδίασε την ντουλάπα της στο σπίτι της στο Calabasas. Το δωμάτιο χωρίζεται σε τμήματα για παπούτσια, πορτοφόλια και αστραφτερές τουαλέτες. Έχει επίσης έναν χώρο αφιερωμένο στο καθημερινό ντύσιμο με αθλητικές φόρμες και πιο casual ρούχα - όπως η τεράστια συλλογή της από μαύρα blazer.
«Πρόκειται για 62 χρόνια συλλογής. Μερικά από τα πράγματα που είχα τόσα χρόνια, η συλλογή τσαντών και κάθε πράγμα που έχω έχει μια πραγματικά υπέροχη ανάμνηση», είχε πει η Κρις.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την ντουλάπα της Κρις Τζένερ

Kris Jenner Closet Tour

Chris_Jenner111
Chris_Jenner122


Ειδήσεις σήμερα:

Με συγγενή του Δασκαλάκη η εξωσυζυγική σχέση της Πισπιρίγκου - «Την χτυπούσε με παρούσα την Τζωρτζίνα»

Περιοχές του Αιγαίου για ασκήσεις δεσμεύουν, μέσω παράνομης Navtex, οι Τούρκοι

Ο Ζελένσκι περιμένει «σθεναρή» παγκόσμια αντίδραση στην επίθεση στο Κραματόρσκ - Τι υποσχέθηκε για την ένταξη της χώρας στην ΕΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης