Όσα έγιναν στην Ολομέλεια στην ομιλία Ζελένσκι - Το χειροκρότημα και οι απουσίες

Όσα έγιναν στην Ολομέλεια στην ομιλία Ζελένσκι - Το χειροκρότημα και οι απουσίες

Το παρασκήνιο πριν και μετά την ομιλία - Ο Φίλης αντέδρασε στην εμφάνιση Ελληνοουκρανών που πολεμούν στη Μαριούπολη στο πλευρό του Ζελένσκι

boylisiriza
Με θερμό χειροκρότημα υποδέχθηκε η ελληνική Βουλή τον πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι ο οποίος σε απευθείας μετάδοση έστειλε μήνυμα μιλώντας για την ρωσική εισβολή στην χώρα του.

Στην αίθουσα ήταν βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, του ΣΥΡΙΖΑ και του Κινήματος Αλλαγής. Το ΜέΡΑ25 εκπροσωπούσε ο βουλευτής Ηρακλείου Γιώργος Λογιάδης. Το ΚΚΕ και η Ελληνική Λύση απείχαν.

Αίσθηση προκάλεσε η απουσία πολλών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από τα έδρανα της Βουλής.  Μεταξύ άλλων στην αίθουσα του Κοινοβουλίου ήταν Τσίπρας, Γεροβασίλη, Συρμαλενιος, Σαντορινιος, Βουτσης, Αμανατίδης, Τριανταφυλλιδης, Καφαντάρη, Νοτοπουλου, Βαρεμενος.

Μόλις ολοκληρώθηκε η ομιλία βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του Κινήματος Αλλαγής σηκώθηκαν όρθιοι για να χειροκροτήσουν τον Ζελένσκι. Αντιθέτως, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αρκέστηκαν σε ένα απλό χειροκρότημα.  Μάλιστα ο Νίκος Φίλης αποχώρησε λέγοντας: «Τι είναι αυτά τα πράγματα!», αναφερόμενος  στην εμφάνιση Ελληνοουκρανών που πολεμούν στη Μαριούπολη στο πλευρό του Ζελένσκι.

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cj3vmwo669td)



vouli_zelensky
vouli_zelensky1
vouli_zelensky2
vouli_zelensky3
vouli_zelensky4



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης