Τρίσταν Τόμπσον: Οι φίλοι των Χιτ προσπάθησαν να «πικάρουν» τον άσο των Μπουλς, φωνάζοντας το όνομα της Κλόε Καρντάσιαν

Τρίσταν Τόμπσον: Οι φίλοι των Χιτ προσπάθησαν να «πικάρουν» τον άσο των Μπουλς, φωνάζοντας το όνομα της Κλόε Καρντάσιαν

Η προσωπική ζωή του νέου μέλους των Bulls φαίνεται τον «κυνηγά» και εντός του αγώνα - Δείτε το βίντεο με τους οπαδούς να φωνάζουν το όνομα της Κλόε Καρντάσιαν

khloe
Τα προσωπικά του Τρίσταν Τόμπσον, έχουν λάβει μεγάλες διαστάσεις και αυτό φάνηκε κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα των Bulls εναντίον των Heat.

Η εκτός γηπέδου συμπεριφορά και προσωπική ζωή του Τόμπσον, έχει γίνει θέμα συζήτησης, επηρεάζοντας παράλληλα και την επαγγελματική του πορεία.

Συγκεκριμένα, ο μπασκετμπολίστας αποδοκιμάστηκε με έναν τρόπο, που κανείς δεν περίμενε στον αγώνα της Δευτέρας. Το κοινό προσπάθησε να τον αποπροσανατολίσει, φωνάζοντας το όνομα της πρώην συντρόφου του, Κλόε Καρντάσιαν, υποθέτοντας πως κάτι τέτοιο σίγουρα θα τον επηρέαζε.
Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά, που του συμβαίνει αυτό. Πρόκειται για δοκιμασμένη μέθοδο. Το όνομα της πρώην του, Κλόε, έχει ξαναακουστεί στα γήπεδα του NBA, με τον ίδιο να προσπαθεί να αγνοήσει όσους είχαν σκοπό να του αποσπάσουν την προσοχή.


Ο Τόμπσον έχει χάσει αρκετούς φαν, μετά τη συμπεριφορά, που φέρεται να έχει απέναντι στην Καρντάσιαν αλλά και τη Μάραλι Νίκολς.


Το γεγονός, ότι δεν έχει αναγνωρίσει ακόμη το παιδί του με τη δεύτερη, έχει πυροδοτήσει πολλά αρνητικά σχόλια για τον ίδιο. Η Νίκολς ισχυρίζεται, ότι ο αστέρας του NBA, δεν έχει βοηθήσει οικονομικά καθόλου στην ανατροφή του γιου τους και η χθεσινή του εμφάνιση θεωρήθηκε από πολλούς «προκλητική». Ο Τόμσον, εντοπίστηκε να κρατά μια τσάντα αξίας 900 δολαρίων, την οποία ανάρτησε και σε στόρι στο Instagram.

tristan

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Τόμπσον δεν έχει πληρώσει παρά μόνο το τεστ DNA, το οποίο απέδειξε ότι είναι ο πατέρας του γιου της Μάραλι. Η ίδια επίσης, ισχυρίζεται, ότι ο Τρίσταν δεν έχει γνωρίσει καν το παιδί του, ενώ επιμένει, ότι έμεινε έγκυος κάποιο βράδυ του Μαρτίου, όπου πέρασε τη νύχτα μαζί του σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο Χιούστον.


Βέβαια, αυτό δεν είναι το πρώτο σκάνδαλο, στο οποίο εμπλέκεται το όνομα του Τρίσταν Τόμπσον, καθώς αρκετά συχνά προκύπτει κάποια είδηση γύρω από ατοπήματά του.





Ειδήσεις σήμερα:

Κάτοικοι στο Χάρκοβο στέκονται μπροστά σε ρωσικά άρματα και τραγουδούν τον εθνικό ύμνο της Ουκρανίας

Έλληνες τηλεφωνούν στην πρεσβεία της Ουκρανίας ζητώντας να πολεμήσουν κατά της Ρωσίας

Στο «τραπέζι» της κυβέρνησης πλαφόν στο περιθώριο κέρδους των βενζινοπωλών




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης