Παναγιώτα Βλαντή: Αποκάλυψε τον λόγο που αποφάσισε να παντρευτεί

Παναγιώτα Βλαντή: Αποκάλυψε τον λόγο που αποφάσισε να παντρευτεί

«To καλοκαίρι παντρευτήκαμε με τον σύζυγό μου. Ήταν κρυφά όλα, ήταν πολύ λίγα άτομα», είπε λάμποντας από ευτυχία η ηθοποιός

Panagiota_Vlanti
Το κατώφλι της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά πέρασε η Παναγιώτα Βλαντή. Η ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στην σειρά του Alpha «Άσε μας ρε μαμά» μίλησε για τον ρόλο της αλλά και την προσωπική της ζωή.

Η τηλεοπτική «Ρωάνη» αναφέρθηκε στον σύζυγό της Γιάννη Βλάχο, αλλά και για τους λόγους που αποφάσισε να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο.

«To καλοκαίρι παντρευτήκαμε με τον σύζυγό μου. Ήταν κρυφά όλα, ήταν πολύ λίγα άτομα. Την ημέρα του γάμου δεν ήθελα να έχω φωτογραφίες και τέτοια. Ο λόγος που αποφάσισα να παντρευτώ μετά από τόσα χρόνια είναι γιατί ο Γιάννης είναι τέτοιος άνθρωπος, που αν δεν ήταν αυτός, δεν θα παντρευόμουν, νομίζω αυτό τα λέει όλα. Δεν είχα σκοπό, αλλά αφού σου έρθει λες θα το κάνω», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Στη συνέχεια εξομολογήθηκε: «Φοβόμουν πολύ τον γάμο, παρόλο που δεν είμαι κατά του γάμου. Έλεγα τώρα γιατί να προχωρήσω; Ήμουν πάντα οκ με μία σχέση. Με φόβιζε όλο αυτό. Μου άρεσε να πηγαίνω σε γάμους, να βλέπω τους φίλους μου να παντρεύονται, εγώ δεν είχα αποφασίσει ποτέ κάτι, ήμουν απλά σε σχέση. Τώρα όμως έγινε τόσο αβίαστα, γιατί αυτός ο άνθρωπος με κάνει να μην φοβάμαι».

Δείτε όλη τη συνέντευξη της Παναγιώτας Βλαντή στον Νίκο Μουτσινά
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cj38oeexc075)


Ειδήσεις σήμερα:

Πάτρα: Στην ανακρίτρια σήμερα ο Μάνος Δασκαλάκης - Καταθέτει για το θάνατο της Τζωρτζίνας

Ζελένσκι: Σήμερα στις 12:00 η ομιλία του στην Βουλή - Ποιοι θα παραβρεθούν

Καιρός: Βροχές και αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης σήμερα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης