Ο αδερφός του Κρις Ροκ τα βάζει με τον Γουίλ Σμιθ: «Θα χτυπήσεις τον γ… αδερφό μου για την σκ...α σου;»

Ο αδερφός του Κρις Ροκ τα βάζει με τον Γουίλ Σμιθ: «Θα χτυπήσεις τον γ… αδερφό μου για την σκ...α σου;»

Ο Τόνι Ροκ απείλησε ευθέως τον Γουίλ Σμιθ ότι θα του επιτεθεί, μετά το χαστούκι που έριξε στον αδερφό του Κρις στην απονομή των Όσκαρ - Εκφράστηκε με χυδαία λόγια κατά της Τέιντα Πίνκετ

willsmith-tony-rock-0
Σε βεντέτα δείχνει να εξελίσσεται η επίθεση του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ, κατά τη διάρκεια της απονομής των Όσκαρ. Και μπορεί ο Κρις Ροκ να θέλησε να ρίξει τους τόνους, τη σκυτάλη όμως πήρε ο αδερφός του Τόνι, που ανέβηκε πρόσφατα στη σκηνή για να μιλήσει για όσα έγιναν.

Ο Τόνι Ροκ μάλιστα απείλησε τον Γουίλ Σμιθ από τη σκηνή που μιλούσε. «Αν νομίζεις ότι θα ανέβεις σε αυτή τη σκηνή, αυτά δεν είναι τα γ...Όσκαρ» είπε. «Θα χτυπήσεις τον αδερφό μου, τον γ… αδελφό μου γιατί η σκύλα σου ξίνισε τα μούτρα της;», πρόσθεσε.

«Αν περπατήσεις τον κ… σου εδώ, δεν είσαι υποψήφιος για σκ...α αλλά αυτά τα γ….χέρια» είπε, προσθέτοντας μεταξύ άλλων: «Κάθε φορά που με βλέπεις να κάνω παράσταση, εμφανίσου». Ο Τόνι Ροκ σήκωσε τα χέρια του στον αέρα λέγοντας: «Δεν ήθελα να ξεκινήσω το σόου με αυτό τον τρόπο»


tony_rock
Ο Τόνι Ροκ


Το επεισόδιο στα Όσκαρ έγινε όταν ο Κρις Ροκ έκανε ένα κακό αστείο για τ ξυρισμένο κεφάλι της συζύγου του Γουίλ Σμιθ, Τζέιντα, που πάσχει από αλωπεκία.

Κλείσιμο
Ο Γουίλ Σμιθ γέλασε άβολα με το αστείο, μέχρι που διαπίστωσε ότι η Τζέιντα ένιωσε ιδιαίτερα άσχημα. Τότε ανέβηκε στη σκηνή και τον χτύπησε στο πρόσωπο, ενώ όταν επανήλθε άρχισε να φωνάζει «Κράτα το στόμα της γυναίκας μου έξω από το γ...στομά σου».

Ο Τόνι Ροκ είχε ήδη εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για τον Γουίλ Σμιθ, μετά τη συγγνώμη του ηθοποιού από τον αδερφό του. Ένας θαυμαστής ρώτησε τον Τόνι αν την εγκρίνει, με τον δεύτερο να περιορίζεται σε ένα λακωνικό «όχι».

Αντίθετα, τέλος στην ιστορία φαίνεται να θέλει να δώσει ο Κρις Ροκ, που σταμάτησε θαυμαστή του που άρχισε να φωνάζει κατά του Γουίλ Σμιθ στην πρόσφατη εκπομπή του.

Ειδήσεις σήμερα:

Οι συνομιλίες μεταξύ Μόσχας και Κιέβου «δεν είναι εύκολες» αλλά συνεχίζονται, δηλώνει ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου


Προεκλογική ομιλία Μακρόν ενώπιον 35.000 υποστηρικτών του


Πιθανή η εκταφή της Τζωρτζίνας - Οι Αρχές θέλουν να ψάξουν το τάμπλετ της

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης