To Twitter «δίκασε» τον Σμιθ - Viral το βίντεο που κοροϊδεύει άνδρα με αλωπεκία

To Twitter «δίκασε» τον Σμιθ - Viral το βίντεο που κοροϊδεύει άνδρα με αλωπεκία

«Το ίντερνετ δεν ξεχνά ποτέ» γράφουν οι χρήστες στα social media - Δείτε το βίντεο που έχει γίνει viral με τον Γουίλ Σμιθ να κοροιδεύει έναν άνδρα με αλωπεκία

smith-1
Μετά το πιο δημοφιλές τηλεοπτικό στιγμιότυπο των τελευταίων ετών, που δεν είναι άλλο από το χαστούκι του ηθοποιού, Γουίλ Σμιθ, στον κωμικό Κρις Ροκ, το Twitter έχει περάσει από «κόσκινο» όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του Σμιθ από την εποχή, που ήταν ο «πρίγκιπας του Bel Air» μέχρι και την κατάκτηση του πρώτου του Όσκαρ.

Για ακόμη μία φορά οι χρήστες των social media έπιασαν «λαβράκι», αφού τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα βίντεο που «καίει» τον παρεξηγημένο σύζυγο της Τζέιντα Πίνκετ. Το κλιπ, που έχει γίνει ήδη viral, αποδεικνύει ότι ο Χολιγουντιανός ηθοποιός δεν ενοχλούνταν παλιότερα, από αστεία που είχαν να κάνουν με την αλωπεκία.

Πιο συγκεκριμένα, το βίντεο του 1990, τον δείχνει να αστειεύεται με την αλωπεκία του Τζον Γουίλιαμς, τον μπασίστα της εκπομπής «The Arsenio Hall Show».

Ο Σμιθ λέει, αναφερόμενος στον μπασίστα: «Πρέπει να βάζει κερί στο κεφάλι του κάθε πρωί». Την ίδια στιγμή το κοινό μοιράζεται σε εκείνους που γελούν και σε εκείνους που αποδοκιμάζουν το σχόλιο. Ο ίδιος μάλιστα, το συνέχισε λέγοντας: «Έλα, είναι αστείο».

Δείτε παρακάτω το βίντεο που έχει γίνει viral

Will Smith making fun of Arsenio Hall's band member who had alopecia, and says it's "just a joke."

Τριάντα χρόνια μετά ωστόσο, ο Γουίλ Σμιθ θα χτυπούσε κάποιον άλλον για το ίδιο αστείο και αυτό είναι κάτι που το Twitter δεν «συγχωρεί».   

«Ο Γουίλ Σμιθ αστειεύεται με ένα μέλος του συγκροτήματος του Arsenio Hall που είχε αλωπεκία και έχασε τα μαλλιά του. "Είναι απλά ένα αστείο ", είπε. Το διαδίκτυο δεν ξεχνά ποτέ»,  «Μαντέψτε, κανείς δεν τον χτύπησε όταν έκανε τα ίδια αστεία», «Ο Γουίλ Σμιθ κοροϊδεύει έναν άντρα με αλωπεκία και μετά λέει "αυτά είναι αστεία, έλα!" Η υποκρισία μένει αήττητη»,  είναι μόνο μερικά από τα σχόλια, που «κατακεραυνώνουν» τον Σμιθ.
Στιγμιοτυπο_οθονης__264_


Στιγμιοτυπο_οθονης__261_

Στιγμιοτυπο_οθονης__262_





Ειδήσεις σήμερα:

Ηλεκτρονικά μέσω gov.gr το βιβλιάριο υγείας των παιδιών

Τζεφ Μοντάνα: «Ο Λιγνάδης μου έπαιρνε ζελεδάκια και παρουσίαζε τον Σάκη Ρουβά ως δέλεαρ στα παιδιά»

Ορίστηκαν τρεις ειδικοί από τον ΟΗΕ για να ερευνήσουν ενδεχόμενα εγκλήματα πολέμου στην Ουκρανία




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης