Βάσια Τριφύλλη: «Έχω περάσει δύσκολα με τον Θύμιο Καρακατσάνη, ήταν πολύ κακός άνθρωπος»
Η ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία της με τον γνωστό σκηνοθέτη κι αναφέρθηκε επίσης, στις κατηγορίες που βαραίνουν τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη
Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Love it» και τόνισε αρχικά, πως όλοι οι άνθρωποι έχουν αδυναμίες, οπότε το ίδιο μπορεί να ισχύει για τον Φιλιππίδη.
«Οι άνθρωποι έχουν αδυναμίες. Δεν καταλαβαίνω, γιατί δεν θα έπρεπε να το δεχτούμε αυτό και για τον Πέτρο; Είναι μία βάναυση πτυχή του εαυτού του και χρήζει ψυχιάτρου. Δεν δικαιολογείται να έχει τέτοιο χαρακτήρα. Η συμπεριφορά του είναι αδόκιμη. Εγώ προσωπικά, δεν είχα ακούσει ποτέ τίποτα για εκείνον», δήλωσε αρχικά η Βάσια Τριφύλλη.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ciw92au97wq9)
Όσο για το αν η ίδια έχει δεχτεί κακοποίηση σε κάποιο βαθμό, η ηθοποιός απάντησε: «Έχω δεχτεί πολλές φορές λεκτική κακοποίηση, αλλά εγώ απαντώ εν ριπή οφθαλμού. Έχω περάσει πολύ δύσκολα με τον Θύμιο Καρακατσάνη, ήταν πολύ κακός άνθρωπος».
Για τον Λιγνάδη, αναφέρει πως δεν γνώριζε τίποτα για τις πράξεις, για τις οποίες κατηγορείται.
«Έχω να πω τα καλύτερα για τον πατέρα του Λιγνάδη. Για τον γιο δεν γνώριζα τίποτα και καλύτερα ίσως, γιατί θα τον είχα χτυπήσει. Είμαι τύπος που σηκώνει χέρι. Ναι, εγώ είμαι αυτή», είπε χαρακτηριστικά.
Περισσότεροι από 90.000 θεατές, αριθμός ρεκόρ για προσέλευση σε live συναυλία στην Ελλάδα σύμφωνα με τη διοργάνωση, απόλαυσαν από κοντά τη συναυλία των θρυλικών Metallica στην Αθήνα, που αποτέλεσε την έναρξη της ευρωπαϊκής τους περιοδείας και την οποία στήριξε ως Αποκλειστικός Χορηγός η COSMOTE TELEKOM
Στη Vistabet η διασκέδαση και οι προσφορές είναι στο πρώτο… τραπέζι της διασκέδασης. Εσύ μπαίνεις σαν άρχοντας με Επική Προσφορά χωρίς κατάθεση και 1.615 δώρα!
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.