Ντάνιελ Νούρκα: Η αλβανική καταγωγή, ο ρατσισμός και οι «Συμπέθεροι απ΄τα Τίρανα»

Ντάνιελ Νούρκα: Η αλβανική καταγωγή, ο ρατσισμός και οι «Συμπέθεροι απ΄τα Τίρανα»

Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε για τη ζωή του αλλά και πώς τον δέχτηκαν οι συμμαθητές του, όταν ήρθε από την Αλβανία στην Ελλάδα

Daniel_Nurka
Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο Ντάνιελ Νούρκα. Ο νεαρός ηθοποιός, που το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε μέσα από τη σειρά «Οι συμπέθεροι από τα Τίρανα», μίλησε για την καταγωγή του που είναι από την Αλβανία αλλά και το πώς βίωσε τα πρώτα του χρόνια στην Ελλάδα. Στη συνέχεια αναφέρηκε στο μόντελινγκ που ήρθε ξαφνικά στη ζωή του καθώς και το όνειρό του για την υποκριτική που έγινε πραγματικότητα.

«Γεννήθηκα στην Αλβανία, όταν ήμουν 5 χρονών ήρθαμε στην Ελλάδα με την οικογένεια μου και μείναμε στο Κιάτο μέχρι τα 18 μου. Δεν αντιμετωπίσαμε θέματα ρατσισμού όταν πηγαμε να ζήσουμε το Κιάτο. Στο δημοτικό με αγκάλιασαν όλα τα παιδιά και έμαθα γρήγορα τη γλώσσα. Υπάρχει και η άλλη πλευρά. Ήμουν καλός μαθητής, συνεπής. Ήμουν το καλό παιδί, αλλά δεν είχα κλίση προς τα κάπου. Όταν ήμουν μικρός, έπαιζα ποδόσφαιρο ερασιτεχνικά και ήθελα να ασχοληθώ με αυτό επαγγελματικά. Στο λύκειο άρχισε να με ενδιαφέρει η υποκριτική. Το modelling προέκυψε τυχαία στη ζωή μου, δεν το επεδίωξα. Δεν το έκανα ποτέ full time», αποκάλυψε ο Ντάνιελ Νούρκα.

«Όταν γνώριζα την Τζένη δεν είχα στο μυαλό μου ότι είναι η εγγονή της Τζένης Καρέζη. Είναι η Τζένη. Ταιριάζουμε πολύ σαν παρέα, έχουμε χημεία. Ξέρω ότι όλοι την ρωτάνε για τη γιαγιά της, οπότε δεν θέλω να ρωτάω και εγώ και να κουράζω», τόνισε ο γοητευτικός ηθοποιός για τη συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά «Συμπέθεροι από Τίρανα».

«Δεν μπορεί να συλλάβει το μυαλό μου τον ρατσισμό με την καταγωγή κάποιου. Αν μου συνέβαινε αυτό που συνέβη στον Άλφρεντ στη σειρά, δεν θα το ανεχόμουν. Όταν είπα στους γονείς μου για τη σειρά χαρήκαν που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία. Είναι μοναδικό συναίσθημα να βλέπεις την περηφάνια στα μάτια των γονιών σου. Ο φόβος υπήρχε γιατί δεν έχουν τα ερεθίσματα στον στενό μας κύκλο», είπε ο νεαρός ηθοποιός.


Ειδήσεις σήμερα:

Κιρίλ Σαμάλοφ: Ο πρώην γαμπρός του Πούτιν γιορτάζει τα 40α γενέθλιά του με νέο αμόρε στο Ντουμπάι

Καιρός: Αυξημένες συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης και ο υδράργυρος στους 20 βαθμούς - Πού αναμένονται βροχές

Όσκαρ 2022: Δημόσια συγγνώμη για το χαστούκι του στον Κρις Ροκ ζήτησε με ανάρτησή του ο Γουίλ Σμιθ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης