Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Η μητέρα μου διασωληνώθηκε 16 ημέρες, παραλίγο να τη χάσω από κορωνοϊό»

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Η μητέρα μου διασωληνώθηκε 16 ημέρες, παραλίγο να τη χάσω από κορωνοϊό»

Ο ηθοποιός μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε η μητέρα του, όταν νόσησε -  «Έγινε θαύμα κι αντέδρασε ο οργανισμός της», είπε μεταξύ άλλων

vasilis
Στην περιπέτειά του με τον κορωνοϊό, αλλά και σε εκείνη που έζησε η μητέρα του, η οποία διασωληνώθηκε για 16 μέρες, αναφέρθηκε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Ο διάσημος ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξηυ στην εκπομπή «Τετ α τετ» της Κύπρου και απόσπασμά της προβλήθηκε στο Happy Day.

Όπως δήλωσε αρχικά, ο ίδιος για καλή του τύχη δεν ταλαιπωρήθηκε από τον κορωνοϊό, όμως δεν συνέβη το ίδιο και με τη μητέρα του.

«Παρόλο που κόλλησα, δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου από τον κορωνοϊό. Πέρασα πολύ άσχημες στιγμές όμως, γιατί παραλίγο να χάσω τη μητέρα μου. Ήταν πολύ άσχημα. Στην πρώτη καραντίνα κόλλησαν η μητέρα μου, ο πατέρας μου, η αδερφή μου, το μωρό της κι ο γαμπρός μου κι εμείς τη γλιτώσαμε», δήλωσε αρχικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-civ9eix9v2vd)

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη μητέρα του: «Η μητέρα μου διασωληνώθηκε 16 ημέρες. Ουσιαστικά, περιμέναμε από μέρα σε μέρα ότι θα τη χάσουμε. Έγινε θαύμα όμως, κι αντέδρασε ο οργανισμός της. Και λέω θαύμα, γιατί σε παρόμοια κατάσταση, φεύγανε άνθρωποι 30 και 35 χρονών. Τότε που έγινε το θαύμα, συνειδητοποιήσαμε πόσο δύσκολη κατάσταση είναι. Την ημέρα που διασωληνωνόταν η μητέρα μου, ήρθε το ασθενοφόρο και πήρε την αδερφή μου. Ζούσαμε έναν πανικό για το που θα οδηγήσει αυτή η ιστορία».



Ειδήσεις σήμερα:

Δίκη Φιλιππίδη: Καταθέτει σήμερα η πρώτη γυναίκα που τον κατήγγειλε για βιασμό - Παρών στο δικαστήριο ο ηθοποιός

Όσκαρ 2022: Οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς, οι χαμένοι και οι εκπλήξεις

Όσκαρ 2022: Το φιλί της Κρίστεν Στιούαρτ στην αρραβωνιαστικιά της, Ντύλαν Μάιερ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης