Τέιλορ Χόκινς: Το «αντίο» του Τράβις Μπάρκερ - «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις μέρες μας, μου έδωσες ελπίδα»

Τέιλορ Χόκινς: Το «αντίο» του Τράβις Μπάρκερ - «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις μέρες μας, μου έδωσες ελπίδα»

«Ερχόσουν να με δεις να παίζω σε εξαθλιωμένα μπαρ και  μου έλεγες "αγόρι, είσαι ένας σταρ"», θυμάται ο ντράμερ των Blink-182

Σχεδιο_χωρις_τιτλο
Το δικό του «αντίο» είπε μέσω των social media ο Τράβις Μπάρκερ στον Τέιλορ Χόκινς.

Ο ντράμερ των Foo Fighters «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 50 ετών το βράδυ της Παρασκευής 25 Μαρτίου, όπως ανέφερε το διάσημο αμερικανικό ροκ συγκρότημα σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του στο Twitter.

«Η οικογένεια των Foo Fighters είναι συντετριμμένη από την τραγική και πρόωρη απώλεια του αγαπητού μας Τέιλορ Χόκινς», γράφει η ομάδα του Ντέιβ Γκρολ, πρώην ντράμερ των Nirvana, χωρίς να διευκρινίσει την αιτία ή τις περιστάσεις του θανάτου.


Ο Τράβις Μπάρκερ, ντράμερ του συγκροτήματος Blink-182 «αποχαιρέτησε» τον φίλο και μέντορά του με μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Κάτω από ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπο, που τον δείχνει χαμογελαστό, ο σύντροφος της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν περιέγραψε τη γνωριμία τους και είπε το δικό του αντίο στον θρυλικό ντράμερ.

«Δεν έχω λόγια. Λυπάμαι που το γράφω αυτό ή που δεν θα σε δω ποτέ ξανά. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις μέρες μας στο Laguna Beach, όταν ήμουν ένας χάλιας που έπαιζε σε ένα punk rock συγκρότημα και εσύ έπαιζες με την Alanis. Ερχόσουν να με δεις να παίζω σε κάτι εξαθλιωμένα μπαρ και μου έλεγες «αγόρι, είσαι ένας σταρ». Και νόμιζα ότι ήσουν τρελός, αλλά μου έδωσες τόση ελπίδα και αποφασιστικότητα. Χρόνια αργότερα κάναμε περιοδεία μαζί με τους Blink και τους Foo στην Αυστραλία και έχω τις καλύτερες αναμνήσεις, καπνίζαμε τσιγάρα στις τουαλέτες κάθε πτήσης που ήμασταν μαζί και παρακολουθούσαμε το σετ σας κάθε βράδυ. Το να πω ότι θα μου λείψεις φίλε μου, δεν είναι αρκετό. Μέχρι την επόμενη φορά που θα μιλήσουμε με τα ντραμς και θα καπνίσουμε στις ανδρικές τουαλέτες… αναπαύσου εν ειρήνη», έγραψε.

Δείτε την ανάρτησή του:



Ειδήσεις σήμερα:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης