Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Μοιράζονται ένα τρυφερό φιλί μπροστά στις κάμερες

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Μοιράζονται ένα τρυφερό φιλί μπροστά στις κάμερες

«Ο αρραβώνας είναι υπό συζήτηση, οι δυο τους είναι γεννημένοι για να είναι μαζί», λέει πηγή κοντά στο ζευγάρι

afflecklope
H Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ είναι πιο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι από ποτέ. Το δημοφιλές ζευγάρι απολαμβάνει ανενόχλητο τον έρωτά του και σε μια έξοδό του δεν… μπορούσε να συγκρατήσει το πάθος του.

Ο φακός τους συνέλαβε σε μια ρομαντική βόλτα στο Λος Άντζελες. Το ζευγάρι χαμογελαστό και ευδιάθετο αντάλλαξε ένα τρυφερό φιλί. Μάλιστα μαζί του ήταν και ο 10χρονος γιος του Άφλεκ, Σάμιουελ.

Άνθρωπος που βρίσκεται κοντά στο διάσημο ζευγάρι αποκάλυψε ότι Μπεν και η Τζένιφερ: «Είναι δεσμευμένοι να έχουν μια υγιή και αιώνια σχέση. Ο Μπεν και η Τζεν ανυπομονούν να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί και ξέρουν ότι είναι γεννημένοι για να είναι μαζί. Ο αρραβώνας είναι κάτι που έχει πέσει στο τραπέζι και οι δυο τους το συζητούν συνέχεια».


Κλείσιμο

«Μιλούν συνέχεια για το τι ήταν αυτό που δεν λειτούργησε στο παρελθόν και χρησιμοποιούν αυτές τις εμπειρίες για να κάνουν τη σχέση τους πιο υγιή, σταθερή και με βάσεις για το μέλλον. Τόσο για τους ίδιους όσο και για τις οικογένειες και τα παιδιά της», ανέφερε η ίδια πηγή.

Σε άλλο σημείο ανέφερε το πόσο υποστηρικτικός είναι ο Άφλεκ: «Ο Μπεν είναι ο νούμερο ένα θαυμαστής της Τζεν και την υπερασπίζεται πλήρως και της λέει πάντα πόσο υπέροχη είναι. Του αρέσει να μιλάει για εκείνη. Και η Τζεν όμως είναι συνέχεια στο πλευρό του. Ο Μπεν δεν μπορεί να σταματήσει να λέει σε όλους πόσο έξυπνη και εργατική είναι».


Ειδήσεις σήμερα:

Πορτογαλία - Τουρκία: Ο Σάντος έβγαλε τσιγάρο μετά την πρόκριση


Παναγιώτης Ψωμιάδης: «Έφτασα τρεις φορές κοντά στο θάνατο μέσα στο 2021»


Κιάρα Φεράνι - Φέντεζ: Το love story, το παραμύθι και το χτύπημα της μοίρας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης